În ultima vreme s-a speculat că Ilie Năstase și soția lui, Ioana, ar fi decis să se despartă și ar fi divorțat. Fostul tenismen a mărturisit totul despre căsnicia lui, dar și despre ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Ilie Năstase, despre divorțul de soția lui

În urmă cu puțin timp, s-a speculat că cei doi ar fi divorțat.

Cei doi s-au căsătorit acum cinci ani și au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări. Cu toate acestea, fostul tenisman afirmă că niciodată nu s-a discutat despre o separare oficială și că, de această dată, se simt bine împreună.

Ilie Năstase a afirmat că el și Ioana Năstase sunt bine în relație și a negat zvonurile privind un presupus divorț în secret. El susține, însă, că există persoane care doresc răul soției sale, ceea ce ar explica încercările de a-i denigra imaginea.

Citește și: Ce a declarat Ilie Năstase despre căsnicia cu Ioana. Cei doi au avut un scandal în public în urmă cu 2 săptămâni: „Îmi pare rău că suferă”

„Noi suntem bine, ținta este soția mea și numai ea. Numai în ea dau tot timpul, de ce nu dau în mine, că eu sunt bărbat? Ea e femeie, are familie, ce au cu ea? Nu înțeleg, pe asta nu o înțeleg.

Stăm și vorbim și noi seara și nu înțeleg cine face campania asta de denigrare a ei, că nu înțeleg. Are și ea copil, are nepoțică, are sora, are mamă, se uită și ele la televizor. Aș face plângere la poliție dacă aș ști cine e, că eu cu ea suntem o familie”, a declarat Ilie Năstase, în cadrul unei emisiuni TV.

Cei doi s-au mai despărțit în trecut

Ilie Năstase și soția sa au fost aproape de separare și în trecut, iar acum patru ani, Ioana a inițiat procedura de divorț depunând actele la Judecătoria Constanța. Cu toate acestea, cei doi au reușit să se împace ulterior.

Citește și: Brigitte Pastramă, despre motivul pentru care s-a mutat în Dubai! Nu vrea să mai repete greșelile din trecut: „În loc să stau mai mult cu copiii am stat cu Ilie”

După ce s-a speculat că ar fi ajuns din nou într-o situație de separare iminentă, fostul tenisman și partenera sa au decis să viziteze mănăstirile din Moldova în căutarea unui reîntregiri a relației lor și a unei noi perspective asupra problemelor lor.