Atunci, între cei doi a avut loc o discuție mai tensionată, în timpul căreia fostul tenismen a acuzat-o pe partenera sa, cu care are o relație de mulți ani, de infidelitate. Dar care este adevărul și ce a spus Ilie Năstase despre căsnicia lor?

Ce a declarat Ilie Năstase despre căsnicia cu Ioana

Ilie Năstase și Ioana Năstase se bucură de o relație frumoasă de iubire din 2017.

De-a lungul timpului, au avut parte de numeroase împăcări și despărțiri, dar de fiecare dată au reușit să se întoarcă unul la celă

După numeroasele speculații și controverse legate de relația lor, marele campion Ilie Năstase a vorbit despre cum stau lucrurile acum între el și Ioana.

Ilie Năstase a spus că lucrurile sunt acum mai bine între el și Ioana, după ce au avut unele probleme.

Deși au fost la mare timp de două săptămâni și au avut ieșiri, situația s-a îmbunătățit. Năstase a recunoscut că este coleric, a cerut scuze pentru comportamentul său și a apreciat răbdarea Ioanei în cei șase ani de relație. Deși nu sunt încă complet împăcați, el a exprimat regretul că Ioana și familia ei suferă din cauza situației.

Citește și: VIDEO Elevii au obținut note mult mai mici la examenul de bacalaureat din toamnă. Trei din zece tineri au reușit să promoveze

„Suntem destul de bine acum! Nu am fost prea bine, dar acum suntem bine!Suntem de două săptămâni la mare, am avut acele ieşiri, dar acum e frumos! Eu sunt mai coleric, ştiţi cum este, şi când eram pe terenul de tenis tot aşa făceam. Îmi pare rău faţă de Ioana pentru că ea a avut grijă de mine în aceşti şase ani de când suntem împreună şi ea ştie foarte bine.

Mi-aş fi dorit să o cunosc mult mai devreme. Nu am ce să fac, îmi cer scuze! Promit să nu mai facă până data viitoare! Încă nu suntem împăcaţi 100%. Îmi pare rău pentru că suferă şi ea şi familia.", a declarat Ilie Năstase.

Astfel, problemele din relația Năstase au fost rezolvate, iar fostul tenismen a afirmat că nu se pune problema unui divorț, Ioana Năstase fiind femeia vieții sale.

Ce promisiuni și-au făcut Ilie Năstase și Ioana Simion la Mormântul Sfânt

Ioana Simion a spus că dorința partenerului ei este să rămână împreună până la sfârșit. Ea a subliniat importanța iertării și uitării pentru a merge mai departe și recunoaște că partenerul său a făcut schimbări pozitive. În trecut, i-a oferit libertate, dar simțea că anumite aspecte legate de respect trebuie menținute.

Acum, el nu mai frecventează cluburile și a fost cuminte, fără să facă nimic care să o deranjeze.

Citește și: Theo Rose, despre relația dintre ea și Anghel Damian. Din ce motive începe o ceartă între cei doi: „M-am obișnuit și eu să nu mai fac o dramă”

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu, pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări, în bine. A avut libertate din partea mea întodeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect. Nu a mai ieșit în cluburi, nu...și eu i-am spus că dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze”, a declarat Ioana Simion.