Theo Rose a discutat despre conflictele din relația ei cu Anghel Damian, care au început odată cu venirea pe lume a micuțului Sasha. Iată ce a dezvăluit ea. În vara anului trecut, au devenit părinții lui Sasha, fiul lor, care le-a schimbat complet prioritățile în viață.

Theo Rose, despre fiul ei 

Theo Rose își iubește foarte mult fiul și a mărturisit că îi place enorm de mult să își petreacă timpul cu el, mai ales că este un copil foarte cuminte.

Din punctul ei de vedere, atunci când stă cu Sasha are timp liber.

„E timpul meu preferat timpul petrecut cu Sasha. Este și un copil foarte cuminte, nu mi-a dat mari bătăi de cap. Timpul petrecut cu copilul meu este timp liber pentru mine”, a mărturisit vedeta pentru Cancan.

De la ce pornesc discuțiile între artistă și Anghel Damian

Theo Rose a mărturisit că disputele în familie pornesc adesea de la deciziile legate de copil, cum ar fi tratamentele. Ea recunoaște că este mai panicată, în timp ce Anghel este mai relaxat. Deși a învățat să nu mai dramatizeze atunci când copilul cade, tot simte o mare îngrijorare. Cu toate acestea, nu se învinovățește pentru accidente, știind că aceste experiențe l-au ajutat pe copil să învețe să meargă rapid și bine.

„În ultima vreme, disputele pornesc de la copil. Dacă trebuie să ia un tratament, ne contrazicem, unul vrea să îi dea antibiotic, altul nu. Eu sunt mai panicată, Anghel e destul de relaxat. Mamele sunt mai instinctive și parcă ele au această relaxare, dar la noi e invers. M-am obișnuit și eu să nu mai fac o dramă când cade. Copilul meu nu plânge atunci când cade, dar tot timpul mie-mi stă inima.

Aseară a căzut cu gura de cadă și și-a spart buza, am zis că gata, mor. Nu, nu mă învinovățesc când se întâmplă un accident, pentru că știu că el a învățat să meargă atât de repede și atât de bine, tocmai pentru că l-am lăsat. Copilul meu cade, se ridică, aplaudă, dar ceea ce simt eu pe interior e dezastru!”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Ce relație are Theo Rose cu mama lui Anghel Damian. Artista a vorbit sincer: „S-au întâmplat repede toate”

Artista a mai spus că, din cauza programului aglomerat al lui Anghel din această perioadă, nu reușesc să petreacă mult timp împreună. Ea se străduiește să ajungă cât mai repede acasă la Sasha, deoarece îi este greu să stea departe de el prea mult timp.

„În perioada aceasta este dificil, pentru că el filmează la «Tătuțu» și la «Cursa», se întoarce acasă seara, doarme câteva ore și după merge iar.

E doar o perioadă, probabil că din septembrie o să se mai elibereze și el. Așa mi-a promis. Am apelat la tot ajutorul pe care l-am putut accesa acum. Avem și o bonă. Mi-am făcut și eu un program astfel încât după 5 după amiaza să fiu acasă. Încerc să-mi fac programul în așa fel încât să nu mă doare sufletul, căci e dureros să stau departe de copil.”, a continuat ea.

Citește și: Theo Rose i-a luat pe toți prin surprindere cu ultimul ei mesaj! Și Anamaria Prodan a reacționat imediat: „Eu sunt o privilegiată a sorții”