Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de doi ani și împreună au un băiețel. În cadrul unui interviu, regizorul și actorul a vorbit deschis despre relația cu artista și motivul pentru care a fost bulversat la început.

Anghel Damian, dezvăluiri despre începutul relației cu Theo Rose

La jumătatea anului 2022, întreaga țară se concentra pe subiectul „Theo Rose și Anghel Damian”. Cei doi abia ieșise din alte relații, motiv pentru care oamenii din mediul online au făcut tot felul de speculații.

Anghel Damian a recunoscut că a fost bulversat de tot ce se întâmplă în jurul său, însă și-a dat seama că cel mai important este să se concentreze pe relația sa cu Theo Rose și să nu ofere atenție speculațiilor și zvonurilor.

„Poate că sună dur, dar presa mondenă este, din punctul meu de vedere, ceva extrem de nociv, lipsit de morală.

Nu face altceva decât să creeze o ficțiune pe care o speculează grotesc în scopuri pur pecuniare. Denaturează adevăruri, inventează, agresează, face orice ca să atragă atenția și, prin asta, să dezorienteze publicul cititor.

Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni.

Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru.

Citește și: Chiar dacă trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Anghel Damian, Theo Rose stă departe de inelul de logodnă: „Nu l-am mai scos de mult din cutie”

Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social

mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a declarat Anghel Damian, într-un interviu viva.ro.

La nici câteva luni, frumoasa artistă a rămas însărcinată și deși mulți spuneau că este prea devreme pentru ca cei doi să devină părinți, Anghel Damian și Theo Rose au îmbrățișat această veste și și-au consolidat și mai mult relația.

„Vestea am aflat-o împreună și nu a fost nevoie de niciun cuvânt în plus. Oricât de clișeic ar suna, am înțeles atunci amândoi că viața se va schimba definitiv și totul a fost cuprins de sens”, a mai spus actorul.

Anghel Damian, despre talentul actoricesc al lui Theo Rose

Anghel Damian a recunoscut că a avut încredere în aptitudinile lui Theo Rose, întrucât a văzut-o de nenumărate ori la emisiuni, astfel observându-i spiritul ludic și talentul de

care dă dovadă. Deși a crezut cu timpul limitat de la filmările serialului va fi o problemă, regizorul a înțeles imediat că munca pe care o depune artista se oglindește în rezultatele ei foarte bune.

De asemenea, Anghel Damian speră că Theo Rose va continua în domeniul actoricesc, iar el o va susține la orice pas pentru a reuși tot ce își propune.

Citește și: Theo Rose a luat decizia, după ce Anghel Damian a început să plece mai des de acasă! A luat și copilul cu ea: „Nu i-am cerut niciodată asta”

„O văzusem pe Theo în diferite contexte profesionale – emisiuni și muzică – și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie.

Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și d-asta evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să își dorească în continuare și drumul acesta (al actoriei). Eu îi voi fi alături”, a spus Anghel Damian.