Azi este de departe una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din țara noastră și are o viață de vis. Vedeta poate să își cumpere orice îi poftește inima și vizitează constant locuri deosebite, însă viața interpretei nu a fost mereu așa. Chiar dacă artista provine dintr-o familie care nu are deloc probleme din punct de vedere financiar, vedeta a dezvăluit că părinții ei nu i-au dat prea mulți bani, pentru că și-ar fi dorit ca Vlăduța Lupău să învețe să trăiască modest și să se descurce și cu puțini bani.

Cea mai dificilă perioadă pentru artistă a fost studenția, atunci când lipsa banilor o afecta destul de tare pe vedetă. În acea perioadă, când era la facultate la Cluj, unul dintre cele mai scumpe orașe din România, artista a dezvăluit că familia sa nu îi dădea un buget prea mare pentru a se întreține. Părinții Vlăduței aveau grijă să alimenteze mașina, să îi trimită mâncare solistei și să îi dea 50 de lei pe săptămână.

Artista a plecat o perioadă și în Italia pe perioada facultății, însă nici acolo nu a avut un buget mare, astfel că a încercat să se gospodărească cu cât mai puțini bani. 

„Mai mult de 50 de lei pe săptămână eu nu am primit niciodată, până am terminat facultatea. Nu știu cine s-ar fi descurcat cu 50 de lei pe săptămână.

Motorina ne-o băga de acasă, ca să ne ajungă Cluj-Șimleu, nu mai mult, ca să facem noi plimbări prin Cluj cu mașina. Când am mers în Italia, cu bursă Erasmus, stăteam în căminul ăla plătit din banii universității, mâncam la cantină acolo și tot timpul, când mergeam la masa, la cantină, îmi mai puneam câte o chiflă, ceva în ghiozdan, să am ce mânca și seara sau dimineața. Cumpăram conserve de fasole, de legume și ne făceam chestii”,
a povestit Vlăduța Lupău, scrie Cancan

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, din nou părinți? Artista: „Intuiția îmi spune că voi avea o fetiță”

În prezent, Vlăduța Lupău câștigă sume foarte importante din muzică. Potrivit ciao.ro  artista, care este foarte cerută la nunți și botezuri, nu se joacă atunci când stabilește tarifele.

Cei care vor să se bucure live de muzica sa trebuie să bage adânc mâna în buzunar. Mai exact, pentru 60 de minute de cântat, vedeta încasează aproximativ 5000 de euro. Totuși, potrivit informațiilor din presă, în noaptea dintre ani vedeta a taxat dublu și a devenit mai bogată cu 10 000 de euro.