Vlăduța Lupău și Adrian Rus formează un cuplu de mai bine de 9 ani de zile. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 4 ani, iar în prezent au împreună un băiețel, pe Iair. Celebra cântăreață a dat recent o veste care i-a bucurat pe fanii cuplului. Se pare că cei doi se gândesc să își mărească familia și să îi ofere lui Iair un frățior. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Vlăduța Lupău a dezvăluit că atât ea, cât și soțul ei, se gândesc să ducă „tradiția familiei mai departe”,

în contextul în care amândoi provin din familii cu mulți frați. Amândoi își doresc același lucru și pentru fiul lor. Artista de muzică de petrecere a dezvăluit că își dorește ca cel de-al doilea copil să fie tot băiat.

„Poate dacă o să mai am un băiat. Da, ne gândim la frați. Eu am crescut cu frate, la fel și Adi, e frumos să nu rămâi singur pe lume”, a

declarat Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vlăduța Lupău a mărturisit că se simte norocoasă deoarece are parte de ajutor în ceea ce îl privește pe băiețelul ei. Fiind o artistă celebră, viața ei de multe ori este prinsă în ore pierdute pe drumuri și nopți nedormite. Celebra cântăreață a recunoscut că este ajutată de către bunici, iar sprijinul lor a ajutat-o foarte mult să nu se confrunte cu momente grele de când a devenit mămică.

„N-am avut momente grele pentru că am avut întotdeauna parte de ajutor, trebuie să recunosc. Având în vedere cariera pe care o am, nu am cum să nu am ajutor. Mă ajută bunicii, plus Adi în permanență acasă, și n-am avut momente grele”, a mai spus cântăreața.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Vlăduța Lupău și Adrian Rus?

Vlăduța Lupău a făcut dezvăluiri pe care puțini le știau despre începuturile relației lor. Cei doi s-au cunoscut încă din perioada în care artista era pe vremea facultății. Vlăduța Lupău l-a văzut pentru prima dată pe actualul ei soț la un eveniment, acolo unde a cântat. De atunci, cântăreața și fostul portar de la CFR Cluj au discutat doar pe rețelele de socializare. La un moment dat, când amândoi au fost din nou singuri, au decis să iasă la o întâlnire.

Citește și: „După o lună și ceva” Veștile primite de Vlăduța Lupău, după ce a ajuns cu fiul ei la medic! De ce se teme acum artista?!

„La un moment dat, primesc o cerere pe Facebook și atunci am văzut cine e. Au fost niște vorbe scurte. În 2013 îmi zicea dacă merg la Cluj în weekend, la petreceri, și eu ziceam că merg în vacanță, dar, de fapt, mergeam la cules de prune.

Și apoi, în toamnă m-am întors la Cluj la facultate și ne-am mai intersectat de câteva ori din greșeală, am mai vorbit uneori. După, la un moment dat, începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu aveam prieten, dar a ținut așa, cu discuții, încă vreo trei ani. Și când s-a rupt lanțul și într-o parte și în alta, am zis gata, să ieșim la un suc”, a declarat Vlăduța Lupău, în podcastul lui Mihai Morar.