Dana Roba și Daniel Balaciu au ajuns din nou față în față cu câteva zile în urmă, în cadrul unei nou înfățișări a procesului pe care make-up artistul îl are cu cel care a fost la un pas să o ucidă. În sala de judecată, acolo unde s-a întâlnit cu Daniel Balaciu, Dana Roba a rămas cu adevărat șocată. Vedeta spune că fostul ei soț s-a schimbat atât de mult în arest încât nici măcar nu mai poate fi recunoscut.

Ceea ce a uluit-o însă pe aceasta a fost atitudinea bărbatului, care a fost la un pas să îi devină călău.  

Atmosfera din sala de judecată a devenit tensionată foarte repede. După ce au fost audiați martorii, Dana Roba a dezvăluit că Daniel Balaciu ar fi întrebat-o unde îi este verigheta, cu scopul de a o emoționa sau de a-i trezi anumite sentimente.

„Au fost audiați martorii, adică Lidia (sora Danei Roba, n. red.) și cumnata mea. Acum aștept să înceapă și procesul de divorț. Mi-a spus avocatul că vor mai fi vreo trei înfățișări și va fi condamnat. Sper să se rezolve până în luna iunie cu el.

În sala de judecată îmi făcea semn spre verighetă, mă întreba unde e verigheta. Face pe nebunul.

Că atunci când am făcut captură cu mine plină de sânge, cum m-au găsit oamenii ăia în pat, și i-am mărit-o să i-o arăt. S-a schimbat la față, nu mă mai întreba de verighetă.

El a îmbătrânit îngrozitor, zici că are 100 de ani. L-a schimbat pușcăria, e cărunt tot. Groaznic… Așteptă să îi dea condamnarea, atât”, a spus Dana Roba, pentru FANATIK

Dana Roba, pregătită de o nouă operație. A dezvăluit despre ce e vorba: „Nu vreau să fiu din nou tunsă cheală”

Un alt moment care i-a trezit semne de întrebare Danei Roba a fost cel în care avocatul lui Daniel Balaciu ar fi pus anumite întrebări care au deranjat-o pe vedetă. Cu această ocazie, make-up artistul a precizat faptul că nu a cheltuit până acum banii din donații, pe care i-a primit în ultimele luni.

Aceasta îi păstrează pe toți pentru o intervenție chirurgicală la nivelul scalpului, care va avea loc în Turcia.

Citește și: Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare! Make-up artistul a dezvăluit ce i-a spus soacra ei după ce a fost bătută de Daniel Balaciu: „Te-a iubit, de aia ți-a dat cu ciocanul în cap”

„Interesant este că avocatul lui le-a pus întrebări martorilor despre câți bani fac eu acum, de ce am mașină nouă… Păi, mașina nu e pe numele meu, nu e a mea, e a surorii

mele. Ea a cumpărat-o. Nu m-am atins de banii din donații, îi voi folosi pentru o operație în Turcia, să îmi refacă scalpul. Nu vreau să fiu din nou tunsă cheală, și eu și fetele mele am suferit prea mult după acel episod. Poate medicii de acolo nu vor tăia tot părul pentru operație”, a mai povestit Dana Roba.