Dana Roba este tot mai aproape de momentul pe care și-l dorește de luni de zile. Make-up artista a dezvăluit că pe data de 21 martie va începe procesul de divorț de actualul ei soț, Daniel Balaciu. Bărbatul se află după gratii, după ce în luna iulie a anului trecut, el a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap. Într-o sesiune de întrebări pe pagina ei de Instagram, vedeta a dat mai multe detalii despre următoarele etape din viața ei, inclusiv procesul de divorț.

Ea este dezamăgită că lucrurile merg foarte lent în România, motiv pentru care procesul începe abia spre finalul lunii martie. Pe lângă separarea și din acte de soțul ei, Dana Roba speră că va câștiga custodia totală a celor două fetițe: Chantal și Celine. Ea își dorește ca odată ce va câștiga custodia fiicelor sale, să poată merge într-o vacanță alături de ele, fără a fi nevoită să ceară acordul tatălui lor. 

„Din păcate, în România, lucrurile merg foarte lent. Așa că, din păcate, în data de 21 martie începe procesul de divorț pe care abia îl aștept. Sper din toată inima mea să câștig custodia totală a copiilor mei.

Nu mi se pare normal ca tatăl, care le-a nenorocit mama copiilor cu ciocanul, de față cu ei, să aibă dreptul la custodie.

Să nu pot eu să îmi scot copiii din țară, să nu pot să îi duc într-o vacanță, pentru că nu îmi dă el semnătură din pușcărie. Fetele mele nu mai vor să îl vadă. Fetițele mele nu vor să vadă un criminal în fața ochilor”, a spus Dana Roba, pe pagina ei de Instagram.

Dana Roba și Daniel Balaciu ajung din nou în fața instanței 

Până la procesul de divorț, Dana Roba și Daniel Balaciu se vor mai întâlni pe data de 2 februarie în fața instanței. Make-up artista își dorește ca soțul ei să fie judecat pentru tentativă de omor cu premeditare și să stea închis după gratii cât mai mult. Avocatul Danei Roba este aproape sigur că aceasta va reuși să câștige custodia totală a celor două fete. 

Citește și: Dana Roba, o nouă întâlnire cu Daniel Balaciu! Make-up artistul a trecut prin clipe grele în sala de judecată: „Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el”

„Pe data de 2 februarie avem, din nou, proces. Mi-a spus avocatul meu că 99% eu voi lua custodia totală a copiilor. După ce va ieși din închisoare îi va pune ordin de protecție încă cinci ani. El va face minim 10 ani de închisoare și apoi va avea ordin de protecție încă cinci ani. Când vor avea fetele 20 de ani și vor decide ele că vor să vorbească cu el, atunci nu voi avea ce face.

Le voi lăsa să aleagă, dar sunt convinsă că ele deja au ales. Ce să stau la discuții cu un criminal?  Eu le-am spus că el le va da și lor cu ciocanul în cap dacă își va ieși din sărite! Le-am spus că le las să se căsătorească cu cine vor, dar să aleagă cu grijă viitorul soț. Să fie atente să nu pățească ceva rău ca mine. Cât despre el, nu-mi doresc decât să stea la pușcărie cât mai mult! Acolo să putrezească!”, a declarat Dana Roba pentru  CANCAN.RO