Dana Roba a avut astăzi parte de o zi cu adevărat dificilă, pentru că a fost nevoită să stea din nou față în față cu Daniel Balaciu, cel care a fost foarte aproape sa o ucidă cu câteva luni în urmă.

După cum chiar make-up artistul a mărturisit, aceste întâlniri cu cel care a lovit-o cu bestialitate cu un ciocan în cap nu îi fac deloc bine și nu ar mai vrea să se repete, însă trebuie să se prezinte în fața instanței.

După ce a ieșit din sala de judecată, Dana Roba a dezvăluit că îi este teamă să fie în aceeași încăpere cu Daniel Balaciu. În cadrul procesului de joi, Dana Roba a văzut că fostul ei partener s-a uitat în permanență la ea, ceea ce a făcut-o să își amintească de trauma extremă prin care a trecut din cauza bărbatului.

„A fost foarte greu și este de fiecare dată când să îl văd în fața ochilor mei.

Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el, ce să zic, foarte greu. Nu îmi plac astfel de înfățișări cu el, dar ce să fac. Sunt obligată. Sper ca legea să își facă treaba și să primească pedeapsa pe care trebuie să o primească. El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea ale lui cu moartea”
,
a declarat Dana Roba, la Star Magazin.

Dana Roba vrea să rupă legăturile cu trecutul! Make-up artistul vrea să vândă apartamentul în care a locuit cu Daniel Balaciu: „Sunt banii mei, munciți de mine”

Dana Roba vrea să lase trecutul în urmă și speră ca fiice sale să poată uita coșmarul prin care a trecut. Tocmai de aceea, make-up artistul vrea să vândă locuința în care a trăit alături de Daniel Balaciu.

Este vorba despre un apartament din Timișoara, de care vrea să se despartă pentru suma de 100.000 de euro. Apartamentul este mobilat recent și speră ca din banii pe care îi va lua pe acesta să le cumpere o casă fetelor sale în apropierea solonului de înfrumusețare pe care îl deține lângă Timișoara.

Citește și: Aflat în arest, Daniel Balaciu a chemat-o pe Dana Roba la poliție! Motivul pentru care i-a făcut mai multe plângeri: „Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor”

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro, ca să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara, aproape de salonul meu de înfrumusețare.

Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte, în care tatăl lor m-a adus în pragul morții.  Eu, personal, m-am mai obișnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel.

La urma-urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine”, a declarat Dana Roba, pentru Playtech.