Dana Roba a luat o decizie radicală chiar la începutul anului 2024! Make-up artista a intrat în noul an motivată să scape de sechelele din trecut, motiv pentru care a luat decizia de a vinde apartamentul în care aproape și-a pierdut viața. În vara anului 2023, ea a fost atacată de către soțul ei, Daniel Balaciu, în timp ce dormea. Ea a ajuns în comă la spital, iar medicii îi dădeau șanse mici de supraviețuire.

Citește și: Dana Roba, jignită din cauza aspectului! Replica cu care a închis gurile rele: „Am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț”

Acum, Dana Roba s-a recuperat, și-a reluat activitățile de zi cu zi, iubește din nou și petrece timp alături de cele două fiice ale ei. Make-up artista a anunțat că își dorește să vândă apartamentul în care aproape că și-a pierdut viața.

Ea cere suma de 100.000 de euro pentru apartamentul din Timișoara, pe care vrea să îl vândă mobilat. Cu banii pe care îi va câștiga pe urma „apartamentului groazei”, Dana Roba vrea să le cumpere o casă fiicelor ei, lângă Timișoara, aproape de salonul pe care și l-a deschis recent. Vedeta a mărturisit că motivul pentru care își dorește să vândă apartamentul este pentru ale ajuta pe fetele ei să scape de amintirea cumplită din noaptea în care mama lor era să își piardă viața.

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro, ca să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara, aproape de salonul meu de înfrumusețare.

Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte, în care tatăl lor m-a adus în pragul morții.

Eu, personal, m-am mai obișnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma-urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine”, a declarat Dana Roba, pentru Playtech.

Operația prin care Dana Roba urmează să treacă: „Mă vor tăia” 

Dana Roba încă se află în procesul de recuperare după ce a fost mutilată de soțul ei.

Ea urmează să treacă printr-o operație estetică, de reconstrucție a craniului. Make-up artista a mărturisit că operație este una foarte grea, în urma căreia va fi din nou cheală. Acest aspect o întristează, în contextul în care nu își dorește ca fetele ei să o vadă din nou fără păr. 

„Va fi o operație grea, mă vor tăia, de la o ureche la alta, îmi vor trage pielea capului în față, apoi îmi vor pune în zona frunții o plăcuță din titan, după care mă vor coase”, a declarat Dana

Roba, pentru sursa citată mai sus.