Dana Roba urmează să se întâlnească din nou cu soțul care a băgat-o în spital. Pe data de 2 februarie, cei doi au proces, în urma căruia make-up artista speră să i se facă dreptate. Ea încearcă din răsputeri să câștige custodia fiicelor sale, Celine și Chantal, mai ales după ce a aflat că familia lui Daniel Balaciu încearcă să obțină custodia. Cu toate acestea, avocatul vedetei este sigură că aceasta va reuși să câștige custodia.

Dana Roba speră că Daniel Balaciu să petreacă mult timp după gratii.

Citește și: Dana Roba, o nouă întâlnire cu Daniel Balaciu! Make-up artistul a trecut prin clipe grele în sala de judecată: „Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el”

Ea își dorește ca fiicele ei să fie în siguranță. În momentul în care ele vor fi destul de mari, dana Roba a mărturisit că le va lăsa să aleagă dacă să vorbească cu tatăl lor sau nu.

În acest moment, siguranța lor este cea mai importantă, motiv pentru care vrea să le țină departe de imaginea tatălui lor aflat după gratii.

„Pe data de 2 februarie avem, din nou, proces. Mi-a spus avocatul meu că 99% eu voi lua custodia totală a copiilor. După ce va ieși din închisoare îi va pune ordin de protecție încă cinci ani. El va face minim 10 ani de închisoare și apoi va avea ordin de protecție încă cinci ani.

Când vor avea fetele 20 de ani și vor decide ele că vor să vorbească cu el, atunci nu voi avea ce face. Le voi lăsa să aleagă, dar sunt convinsă că ele deja au ales. Ce să stau la discuții cu un criminal?

Eu le-am spus că el le va da și lor cu ciocanul în cap dacă își va ieși din sărite! Le-am spus că le las să se căsătorească cu cine vor, dar să aleagă cu grijă viitorul soț.

Să fie atente să nu pățească ceva rău ca mine. Cât despre el nu-mi doresc decât să stea la pușcărie cât mai mult! Acolo să putrezească!”, a declarat Dana Roba pentru CANCAN.RO

Familia lui Daniel Balaciu încearcă să câștige custodia fetițelor! Cum a reacționat Dana Roba? 

După ce a fost la un pas de moarte din cauza soțului ei, Danei Roba nu îi vine să creadă că familia lui Daniel Balaciu încearcă să câștige custodia fetițelor.

Una dintre cumnatele make-up artistei și-a arătat dorința de a obține custodia fetelor, veste care a nemulțumit-o teribil pe Dana Roba. Ea este dezamăgită de modul în care rudele lui Daniel Balaciu o tratează atât pe ea, cât și fiicele ei. 

„Neamurilor lui le este ciudă că eu trăiesc. Fratele lui este sub orice critică, nici măcar nu mi-a dat un telefon să-mi spună. Conta mult pentru mine treaba asta.

Sunt niște animale că fac așa ceva! Cumnatele mele la fel! Cumnata mea din Canada că vrea custodia copiilor. Ce custodie să-i dea? Ea nu se poate ocupa de ai ei.

Soacra mea a sunat de ziua lui Celine că vrea să îi dea un cadou și i-a adus o păpușă care a costat 3 lei. Eu le iau cadouri scumpe. De Crăciun a venit cu păpușa aia. Le-am transmis că fetele au doar mamă, tată nu mai au! Până nu se termină procesul, nimeni nu are ce să discute cu ele! Fetele nu întreabă de el pentru că știu unde este. Chantal și Celine sunt foarte deștepte și mi-au spus că au știut că l-au luat pe tati la pușcărie. Ei degeaba cred că influențez eu copiii. Nu am cum, fetele știu tot”, a mai dezvăluit make-up artista, pentru sursa citată mai sus. 

Povestea Danei Roba a uimit o țară întreagă, după ce a fost la un pas de moarte din cauza soțului ei, Daniel Balaciu. În vara anului trecut, make-up artista a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacată și lovită cu ciocanul în cap. Ea își dorește ca Daniel Balaciu să fie judecat pentru tentativă de omor cu premeditare, în contextul în care este sigură că întregul atac a fost unul plănuit din timp.