Vlăduța Lupău trece prin clipe cu adevărat dificile! Deși spera la o vacanță liniștită și lipsită de evenimente neplăcute, alături de cele mai importante persoane din viața sa, iată că acest lucru nu a fost posibil, din nefericire.

Vlăduța Lupău a plecat în Maldive alături de familia sa. Chiar dacă spera să aibă parte doar de mare, soare și relaxare, iată că o veste neașteptată și extrem de tristă a schimbat cu totul cursul concediului ei.

Recent, artista a dezvăluit că o persoană importantă din familia sa a decedat. Se pare că este vorba despre unchiul ei, fratele mamei sale. Durerea este cu atât mai mare pentru bunica vedetei, care trebuie acum să își conducă fiul pe ultimul drum. Potrivit Cancan, solista nu va putea fi prezentă la înmormântare, pentru că se află la mare distanță și nu se poate întoarce la timp în țară.

„Bunica mea...își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Veștile rele vin ca un fulger”, a postat Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.

Vacanța din Maldive nu este cum și-a închipuit Vlăduța Lupău. Ce a dezvăluit solista: „Drumul a fost lung și greu chiar și pentru noi, dar ce să zic de Iair?!”

În ciuda tragediei care s-a abătut asupra familiei sale, Vlăduța Lupău încearcă să profite totuși de vacanța pe care și-a dorit-o de mult timp. Artista le-a mărturisit fanilor ei că drumul a fost unul extrem de obositor. Înainte de a afla vestea tristă din România, Vlăduța Lupău a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul online mai multe trucuri prin care a reușit să îl țină pe fiul ei liniștit pe parcursul drumului lung cu avionul.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară, pauză neașteptată! Cântăreața a pus piciorul în prag: „Nu vreau să fim luați împreună mereu”

„Drumul a fost lung și greu chiar și pentru noi cei mari, dar ce să zic de Iair?! A rezistat eroic!!! Fără plânsete și urlete pe avion, pentru că am avut la îndemână secretele cu “bibic” și “ronțăit” la urcatul și aterizatul avionului.

Ca să nu avem probleme cu presiunea în urechi, iar pentru întreținerea atmosferei atâtea ore în avion am avut multe cărți și abțibilduri, iar pe alocuri și tableta sau telefonul. Sperăm să fie frumos, dar oricum ne bucurăm de timpul minunat și prețios pe care îl petrecem împreună”, a mai scris artista pe contul ei Instagram său.