În trecut, Constantin Enceanu și Niculina Stoican aveau o relație bună, cei doi fiind colegi de breaslă și chiar și colegi de scenă în mai multe ocazii. Totuși, lucrurile s-au schimbat dramatic pe parcursul timpului iar cei doi artiști nu doar că nu se mai înțeleg, dar Constantin Enceanu a adus-o pe Niculina Stoican chiar și în fața instanței de judecată.

Procesul s-a încheiat în luna ianuarie, atunci când Tribunalul București a decis că artista trebuie să achite cheltuielile de judecată.

De atunci, fanii care îi apreciază pe ambii interpreți de muzică populară s-au întrebat constant dacă mai este o șansă ca aceștia să lase în urme scandalul dintre ei și să îngroape securea războiului.

Ei bine, cu câteva zile în urmă, în timp ce era invitat la un post de televiziune, Constantin Enceanu a dezvăluit că cel puțin pentru moment nu mai vrea să discute scandalul.

Artistul crede că o eventuală împăcare ar trebui să fie dezbătută în cadrul familiei sale, nu în mod public.

„Lumea vorbește, presa vorbește... Nu cred că este momentul să discutăm astăzi, că este 1 martie, și atâtea flori frumoase am oferit doamnelor și domnișoarelor. Este un subiect pe care îl tratăm noi acolo, în familie. Niciodată nu mi-a plăcut să ies în presă... Sunt lucruri pe care eu consider că le rezolvăm în familie și nu își au rostul pe micul ecran”,

a spus Constantin Enceanu, la Xtra Night Show

Citește și: Mesajul transmis de Niculina Stoican, după ce Constantin Enceanu a dat-o în judecată! Scandal în lumea muzicii populare: „Cum ți-e fapta, ți-e și soarta”

Cu aproape o lună și jumătate în urmă, după ce instanța i-a dat câștig de cauză, Constantin Enceanu a vorbit mai mult despre ce s-a întâmplat concret între el și colega sa de breaslă.

Artistul a dat în judecată Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” cu aproximativ un an în urmă, atunci când era condus de către Niculina Stoican. La acea vreme, solistul spunea că a fost nedreptățit prin modul în care a fost evaluat în cadrul ansamblului.

„Am câștigat, da. Ansamblul va fi comasat, deci rămân. Mi s-a mărit salariul, cum am cerut, de la 1 noiembrie. Înainte de a se finaliza procesul, au avut loc examenele de grad și am promovat.

Vorbim de examenele de grad profesional. Eu i-am dat în judecată pentru că am fost evaluat cu `bine`. Domnul dirijor și doamna manager (Niculina Stoican, n. red.) mi-au dat doar bine.

Eu am contestat, că am considerat că merit foarte bine. Au făcut o comisie la nivel de ansamblu și care mi-a dat calificativul `foarte bine`. Doar că doamna manager nu a ținut cont de asta.

Așa că i-am dat în judecată.
Pe acel calificativ am câștigat. Nu mă dezavantaja cu nimic, nu mă avantaja cu nimic. Dar am făcut-o din orgoliu, pentru orgoliul meu. Dacă mă întrebi, cred că asta era o răfuială.

Dar acum nu mai e nici manager la noi, am și scăpat de stres”, a spus artistul pentru fanatik.ro.