Niculina Stoican este astăzi una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Chiar dacă are o mulțime de fani, puțină lume știe cu adevărat ce durere a purtat interpreta de muzică populară pe parcursul vieții sale.

Recent, artista a dezvăluit care este adevărata poveste despre tatăl ei biologic. Bărbatul nu a vrut să o recunoască pe Niculina Stoican pentru o perioadă. Într-un final, după ce mama artistei s-a adresat instanței, tatăl biologic al solistei a fost nevoit să o recunoască.

Totuși, acesta nu pare să fi fost vreodată prezent în viața cântăreței.

Chiar dacă omul nu i-a fost alături, vedeta spune că nu i-a simțit niciodată lipsa, pentru că a fost înconjurată mereu de dragostea mamei sale și a restului familiei, oamenii cei mai dragi pentru Niculina Stoican, care au susținut-o și i-au fost în permanență alături.

„Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic.

Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut. Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată. Mama s-a recăsătorit, eu am trăit alături de sora mea, o familie frumoasă, liniștită. O iubire cât cuprinde. Crescută cu bunicii, cu verișorii mei. Toată viața mea am fost iubită.

Eu nu am dus niciodată lipsă de iubire.

De la bunici până la verișorii mei până la mătuși, unchi. Iubirea adevărată, cea care generează viața în universul acesta, este cea care e lângă tine, care te crește, care te formează, care te și apostrofează când greșești, care te ajută, nu iubirea aceea în care tu ești cea mai frumoasă, minunată, mai ales atunci când greșești și ei spun că ești minunată, nu. Iubirea asta te crește, te echilibrează să pleci ca om în viața ta”,
a povestit Niculina Stoican, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Niculina Stoican, după ce a pierdut procesul cu Constantin Enceanu: „Nu te certa cu măgarii”. Mesajul la care fanii nu se așteptau!

Chiar dacă tatăl ei nu a fost prezent, mama Niculinei Stoican a făcut tot ce a putut să suplinească lipsa acestuia și a crescut-o frumos pe interpreta de muzică populară.

Vedeta o consideră pe cea care i-a dat viață o adevărată luptătoare.

„Mama mea a fost toată viața ei o luptătoare și eu am avut foarte mult de învățat de la ea. Are o poveste de viață de excepție, dar este atât de nobilă în toate trăirile ei că niciodată nu a ieșit în evidență, decât profesional. Eu nu am întâlnit în viața mea o femeie care să poată iubit cu atâta profunzime și pentru totdeauna un singur bărbat, pe tatăl meu.

Nu am întâlnit. Nici nu spun că am făcut eu niște chestionare în jurul meu și nu cunosc trăirile oamenilor din jurul meu în profunzime, dar ce știu despre ea este că l-a iubit pe tatăl meu profund și pentru totdeauna”, a mărturisit solista cu ceva timp în urmă, pentru Wowbiz.