Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din țara noastră. Aceștia petrec mai tot timpul împreună, atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă.

Ei bine, acest lucru este pe cale să se schimbe cel puțin parțial. Dacă în viața de cuplu totul merge bine iar cei doi artiști par mai apropiați ca niciodată, iată că din punct de vedere muzical aceștia o iau pe drumuri separate, cel puțin pentru moment.

Claudia Puican își dorește să facă cât mai multe colaborări cu alți artiști în viitorul apropiat.

Vedeta a dezvăluit că apreciază perioada în care a cântat mai mult alături de soțul ei, însă își dorește ca lucrurile să se schimbe de anul acesta.

„Anul 2024 este anul meu și anul hiturilor! M-am hotărât să-l deschid într-un mod spectaculos, alături de o colaborare de excepție cu nimeni altul decât Florin Cercel! Împreună am creat o melodie de dragoste specială pentru ziua îndrăgostiților!

Dar nu se oprește aici! Am pregătit numeroase proiecte cu artiști de top din România și dincolo de granițele ei. Mă implic atât în muzica populară din zona Olteniei și Banatului, cât și în muzica de petrecere (și manele), pentru că am binecuvântarea de a putea interpreta orice stil muzical.

Vreau să folosesc acest dar oferit de Dumnezeu pentru a aduce bucurie cât mai multor oameni! Abia aștept ca întreaga țară să descopere ce proiecte minunate le-am pregătit!

Voi mai scoate piese și cu Armin. Dar vreau să fiu remarcată și singură. Să nu mai gândească lumea ca suntem doar la comun. Nu vreau să fim luați împreună mereu și să nu îmi vadă adevărata mea valoare. Ce pot să fac eu, de fapt. Fac și cu el, dar și cu alții, separat”, a spus Claudia Puican, pentru FANATIK.

Armin Nicoară și Claudia Puican, pregătiți să devină părinți: „Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt”

La doi ani de când au mers în fața Altarului, Claudia Puican și Armin Nicoară au ales deja numele viitorului copil. Artiștii vor să devină părinți cât mai repede, însă afecțiunea de care suferă saxofonistul le pune bețe în roate.

Armin Nicoară a fost diagnosticat cu diabet cu ceva timp în urmă, iar boala îl împiedică să devină tată.

Pentru a rezolva această problemă, artistul va fi operat în viitor.

Până atunci, cuplul s-a gândit deja la un nume inedit pentru viitorul micuț și, ca să se asigure că totul este în regulă, au discutat acest subiect și cu un preot.

„Ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea băiat, îi vom pune numele Efrem, iar, dacă va fi fată, o va chema Efrema”,
a declarat Armin Nicoară, potrivit sursei citate.