Claudiua Puican și Armin Nicoară sunt împreună mereu, atât în viața profesională, cât și cea personală. În anul 2022, cei doi artiști au decis să se căsătorească, iar acum au în plan să devină și părinți cât mai curând. Celebra cântăreață și-a luat prin surprindere urmăritorii, după ce a postat că se află într-o vacanță. Ceea ce pe mulți i-a uimit este că soțul ei a rămas acasă. În vacanțele exotice pe care le organizau, Armin Nicoară și Claudia Puican era de nedespărțit, însă de data aceasta, artista a decis să petreacă timp singură. 

Citește și: Claudia Puican a sunat-o pe Georgiana Lobonț, imediat după scandalul din cauza banilor! Și-au spus tot ce au pe suflet: „Sunt foarte deranjată de tot ceea ce Armin face”

Artista a ales să își petreacă vacanța într-o stațiune din Italia, iar camera de hotel în care se află are o priveliște către munți. Claudia Puican nu a dat detalii cu privire la motivul pentru care Armin Nicoară nu se află alături de ea, însă a mărturisit că își dorește să mai repete experiența.

„E atât de liniștitor! Mai plec singură în vacanță”, a scris Claudia Puican, la InstaStory.

Celebra cântăreață a postat și o fotografie pe pagina ei de Instagram, în care se relaxează într-un jacuzzi. „Vă trimit energie buna de aici!! Pupici!”, a scris Claudia Puican în descrierea fotografiei. Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și i-au transmis că aibă o vacanță frumoasă și plină de relaxare.

Detaliul neștiut despre relația dintre Claudia Puican și Armin Nicoară: „Toată lumea știe”

În urmă cu câteva luni, Armin Nicoară și Claudia Puican i-au surprins pe toți după ce au dezvăluit că nu își țin banii la comun. Invitați în cadrul unei emisiuni televizate, cei doi artiști au mărturisit că preferă să îți țină veniturile separat, din acest motiv au ales să își facă și contract prenupțial. 

Claudia Puican: „Da, îi avem separat, toată lumea știe”

Armin Nicoară: „Ne-am dorit să avem banii separat. De aceea și când am făcut nunta am făcut un contract prenupțial”

Ei au dezvăluit că nu vor să aibă bani de împărțit, în cazul în care cei doi ar ajunge vreodată să divorțeze.

Claudia Puican a mărturisit că una dintre clauzele din contract este ca tot ceea ce fac să le rămână copiilor. 

Armin Nicoară: „Dacă se întâmplă să ne despărțim, să nu fie nicio problemă. Eu am partea mea de banii...nu avem nimic de împărțit...Nu vreau să merg să împart cu ea jumătate”