Armin Nicoară și Claudia Puican sunt căsătoriți de mai bine de un an de zile, iar dorința cea mai mare a lor este să devină părinți cât mai curând. Celebrul saxofonist suferă de diabet, fiind unul dintre motivele care îl împiedică să devină tată. El face eforturi pentru ca visul lor să devină realitate. Din acest motiv, Armin Nicoară urmează să ajungă de două ori pe masa de operație.

Citește și: Armin Nicoară a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit tată! El și Claudia Puican au ajuns la Paris pentru investigații: „Doamne, te rog să scap de operație”

Artistul a anunțat că numele primului lor copil a fost deja ales, iar semnificația este una cu totul specială. Armin Nicoară și Claudia Puican s-au consultat cu un preot înainte să ia această decizie.

Bebelușul va avea un nume de sfânt. În cazul în care va fi băiat, numele va fi Efrem, iar dacă va fi fată, o va chema Efrema.

„Ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea băiat, îi vom pune numele Efrem, iar, dacă va fi fată, o va chema Efrema”,

a declarat Armin Nicoară, potrivit Fanatik.

Semnificația din spatele numelui Efrem: „Îi vom pune acest nume”

Armin Nicoară și Claudia Puican au recunoscut că au apelat la Divinitate pentru a se ruga să devină părinți. Pe lângă intervențiile la care saxofonistul este supus, cei doi au început să se sfătuiască cu un preot și să se roage ca un copil să apară în familia lor.

Efrem este nume de sfânt, a cărui icoană este făcătoare de minuni, din care iese mir. Ei au promis că îi vor pune copilului lor acest nume, fiind numele icoanei la care s-au rugat pentru această minune.

„Preotul ne-a spus că Efrem e un nume de sfânt. E acea icoană cu sfântul Efrem, făcătoare de minuni, din care iese mir. Atunci, am o făcut o promisiune acolo.

Dacă ne ajută bunul Dumnezeu să avem un copil, îi vom pune acest nume”, a declarat Claudia Puican.