Irinel Columbeanu a dezvăluit că Irinuca, fiica lui din căsnicia cu Monica Gabor, are iubit! Tânăra în vârstă de 17 ani locuiește alături de mama ei în America, de aproximativ șase ani de zile. Irinuca studiază își face zilnic părinții mândri, mai ales are foarte multe realizări. Tânăra are note foarte bune la școală, conduce și are chiar și un job la un restaurant. Chiar dacă nu a mai văzut-o din vara anului 2023, când Irinel Columbeanu a fost în America, fostul milionar este ținut la curent cu ultimele noutăți din viața fiicei lui.

Citește și: Irinel Columeanu vrea să petreacă Crăciunul cu Monica Gabor! Fosta soție nici nu îi mai răspunde la telefon: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje”

Fostul afacerist din Izvorani a dezvăluit că Irina Columbeanu are iubit, la vârsta de 17 ani. Chiar dacă nu știe mai multe detalii despre tânăr, Irinel Columbeanu a mărturisit că și-ar dori să o viziteze din nou pe Irinuca, pentru a îl cunoaște pe „viitorul ginere”.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”,

a spus Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.ro.

Irinel Columbeanu nu mai ține legătura cu Monica Gabor 

Irinel Columbeanu a dezvăluit recent că a încercat să ia de mai multe ori legătura cu fosta lui soție, însă nu îi răspunde niciodată la mesaje. În schimb, el vorbește în continuare cu fiica lui, Irinuca. În vara anului 2023, el a fost pentru prima dată să își viziteze fiica în America.

În ciuda zvonurilor că ar fi stat în casa lui Mr. Pink și a Monicăi Gabor, fostul afacerist din Izvorani a dezvăluit că a stat la un hotel din apropierea orașului Malibu. Fostul milionar a stat o săptămână alături de fiica lui, fiind dorința Irinei. 

„Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr.

Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea”,
a povestit Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.ro.

Irinel Colubeanu locuiește acum la un azil de bătrâni din Ghermănești. După ce a dus o viață înconjurată de lux, fostul afacerist a pierdut întreaga sa avere și nu a mai putut să își permită nici măcar chiria pe care o plătea. În prezent, el are o pensie de 2.000 de lei.