Irinel Columbeanu locuiește de câteva luni de zile într-un azil din Ghermănești, unde abia se descurcă cu cheltuielile. Chair dacă în trecut era unul dintre cei mai înstăriți afaceriști din Capitală, acum el abia se descurcă cu pensia pe care o primește și ajutorul financiar din partea prietenilor. El a mărturisit că și-ar fi dosit să petreacă Crăciunul alături de Monica Gabor și fiica lor, Irinuca, nu singur într-un centru pentru bătrâni.

Citește și: „Stă moca la azil, dar fuge la restaurant” Irinel Columbeanu, criticat dur după ce a fost surprins așa! Oamenii nu mai sunt impresionați de povestea fostului milionar

Fostul afacerist din Izvorani i-a tot scris mesaje fostei sale soții, însă aceasta nu îi mai răspunde la mesaje. Irinel Columbeanu nu și-a putut ascunde dezamăgirea, în contextul în care vara aceasta a vizitat-o pe Monica Gabor în America, când și-a revăzut fiica și a petrecut timp și cu Mr.

Pink.

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Click!

Irinel Columbeanu neagă că ar fi primit ajutor din partea Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink

După ce s-a aflat că și-a pierdut toată averea și a ajuns la azil, în mediul online a pornit zvonul că Mr. Pink i-ar fi sărit fostului afacerist în ajutor. Se spunea că s-ar fi oferit să îl aducă în America, unde ar fi petrecut timp alături de fiica lui și s-ar fi ocupat să îi găsească cei mai buni medici. La scurt timp după ce a apărut acest zvon, Irinel Columbeanu a negat că acest lucru s-ar fi întâmplat.

El nici măcar nu ar fi vorbit cu fosta lui soție, iar singura persoană care s-a oferit a fost chiar fiica lui, care i-a trimis 200 de dolari din economiile ei.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America, pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung.

Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților.

Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat! Medicamentația a rămas aceeași, nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine.

Ion Cassian strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, că pot să stau cât mai mult acolo”, a declarat Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.