Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască la un cămin de bătrâni din Ghermănești, care se află sub conducere prietenului său, Ion Cassian. El i-a oferit o reducere a cheltuielilor, pentru că altfel fostul milionar nu și-ar fi putut permite să locuiască acolo. După ce au văzut în ce situație a ajuns fostul afacerist, mulți oameni s-au arătat dispuși să doneze bani pentru el. Irinel Columbeanu locuiește în același azil unde a locuit și tatăl său, până în ultimele sale clipe de viață.

La mai bine de o lună de când a ajuns să locuiască în azil, fostul milionar de la Izvorani și-a luat prin surprindere urmăritorii din mediul online cu ultimele sale postări.

Citește și: „Ce Dumnezeu a unit, nici flăcările nu au putut ruina!” Pozelele de familie, singurule care au rămas intacte din vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Cum arată acum casa de 3,9 milioane de euro

Fostul soț al Monicăi Gabor a postat în ultimele zile mai multe fotografii în care este surprins fie la restaurant, la cafenea, la frizer sau la volan. Irinel Columebeanu a fost aspru criticat de internauți, după ce s-a plâns de nenumărate ori că nu are bani să locuiască la azil, însă îi reproșează faptul că pre să aibă bani pentru asemenea ieșiri. 

„Da...stă

moca la azil, dar fuge la restaurant”, „Măcar ai ajuns să ți permiți o pizza la care mulți cu copii la care părinții muncesc pe rupte nu-si permit! Ai fost și vei rămâne un nimeni!”, „Gata nu mai are bani și s a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă? Lol”, „Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, sunt câteva dintre criticile primite de fostul milionar.

De asemenea, au existat și multe persoane care i-au luat apărarea fostului milionar. Mulți dintre ei l-au descris ca pe un om cu suflet mare, care în decursul vieții i-a ajutat pe mulți, iar acum este rândul său să fie ajutat și înțeles.  „Doar Dumnezeu are dreptul sa ne judece pe toți. Cine se crede fără păcat, sa arunce cu piatra.... Oricărui om ajuns în suferință: Sa îl apere Dumnezeu!”, „Eu vad un om bun cu suflet mare, care este judecat de toți frustrații”,

sunt doar câteva dintre mesajele de susținere ale urmăritorilor.

Gigi Becali, rugat să îl ajute pe Irinel Columbeanu: „Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn”

Gigi Becali se numără printre cei care au fost întrebați dacă o să îl ajute pe Irinel Columbeanu, după ce și-a pierdut toată averea. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că îi pare rău de situația în care a ajuns fostul afacerist, însă nu intenționează să îl ajute.

Mai mult, el este de părere că ar trebui verificat ce s-a întâmplat cu toată averea lui. 

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a declarat Gigi Becali, pentru  ProSport.ro.