Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat drastic în ultimele luni, după ce a început să locuiască la azilul din Ghermănești. Fostul milionar de la Izvorani trăiește acum singur în casa pentru persoane în vârstă și duce o viață extrem de modestă după ce a rămas fără averea pentru care era celebru.

Recent însă, Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză foarte plăcută. Acesta a părăsit azilul pentru o scurtă perioadă și a plecat la munte.

Mai exact, Irinel Columbeanu a fost luat în vacanța la Poiana Brașov de către Sorin Mărcuș, un om foarte drag pentru fostul milionar, prieten din tinerețe al acestuia, care nu l-a uitat după ce a rămas fără bani.

Prietenul lui Irinel Columbeanu a dezvăluit că acesta se simte foarte bine și că s-a bucurat din plin de timpul petrecut în natură. 

Irinel este foarte bine. Este prietenul meu din copilărie. L-am luam acum, la munte, de drag. Când am decis să mergem la munte, eram în Thailanda, așa că după ce m-am întors în țară am venit și l-am luat pe Irinel la munte.

Citește și: Irinel Columbeanu nu a fost sunat de Mr. Pink! Ce spune fostul milionar, după ce s-a scris că soțul Monicăi Gabor i-a sărit în ajutor: „Nu m-a sunat deloc, deși are telefonul meu”

Este fericit că suntem în Poiana Brașov. A vorbit și cu Casian (patronul azilului unde stă – n.r.) și i-a zis că este bine. Am făcut asta pentru sufletul lui pentru că el mi-a deschis ușa când eu eram mic și el era mare. Ne leagă o prietenie foarte veche. Noi doi mergeam împreună la petreceri pe timpul lui Ceaușescu, am fost și la nunta lui și la zilele sale onomastice.

Avem o prietenie veche, care durează ”, a spus Sorin Mărcuș, potrivit click.ro.

Irinel Columbeanu a fost la un moment dat unul dintre cei mai avuți oameni din țara noastră. Potrivit informațiilor din presă, în anul 2007 acesta avea o avere estimată la 150 de milioane de euro. În doar 2 ani, toată avuția acestuia s-a redus la 9 milioane de euro, care în timp au dispărut cu desăvârșire.