Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat la 180 de grade cu ceva timp în urmă. Fostul milionar de la Izvorani nu mai locuiește în locuința de lux, ci acum stă la un azil din Ghermănești, după ce a pierdut toată averea.

De atunci, fostul om de afaceri a renunțat la o mulțime dintre plăcerile vieții, pe care înainte putea să și le îndeplinească la orice oră din zi sau din noapte.

De această dată este vorba despre condusul unei mașini, activitate pe care Irinel Columbeanu a mărturisit că nu a mai făcut-o de ani întregi.

Mașina la volanul căreia s-a urcat nu îi aparține, ci i-a fost împrumutată de un prieten care l-a lăsat să o conducă. Chiar dacă vehiculul nu se compară cu bolizii pe care îi deținea cu ani în urmă, Irinel Columbeanu a fost foarte încântat.

„Nu am mai condus de aproximativ 5 ani când am predat mașina pe care o aveam închiriată, un Opel mai vechi. Un prieten bun, mi-a făcut o surpriză și m-a lăsat să conduc iar. Nu a fost Bentley, nu a fost Rolls, dar mi-a făcut plăcere să conduc o manuală din nou. Mă gândesc serios să mă reapuc să conduc, dar îmi fac planurile financiare înainte, pentru că acum nu mai am autoturism”,

a declarat Irinel Columbeanu, pentru CANCAN.

Irinel Columbeanu, ajutat financiar de fostul său cumnat: „Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu”

La un moment dat, situația financiară a fostului milionar s-a degradat atât de tare încât acesta a fost nevoit să solicite ajutor. Irinel Columbeanu a făcut un apel la donații, moment în care a fost ajutat de fostul său cumnat de la Bacău.

Surse din anturajul fostului milionar spun că între cei doi a fost mereu o relație foarte bună. 

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar.

Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu, pentru Click.