Ilinca Obădescu a făcut anunțul cel mare în direct, în platoul „Dimineața pe doi”! Prezentatoarea jurnalului de prânz al Kanal D, dar și moderatoarea emisiunii „Ce faci in weekend?” a fost invitată marți, 2 mai, în platoul emisiunii, unde a anunțat că urmează să se căsătorească în acest an.

Citește și: Ilinca Obădescu a urcat pe cel mai înalt vârf de pe Muntele Kilimanjaro: „Mi-am dorit să îmi testez limitele”. Provocările pe care le-a avut de depășit

Ilinca Obadescu le-a dezvăluit prezentatorilor Cosmin Cernat și Greeg că se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții, fiind recunoscătoare și fericită pentru tot ce i se întâmplă. Celebra prezentatoarea a făcut deja primele declarații despre pregătirile de nuntă!

Ilinca Obădescu: E un sezon din viața mea în care sunt îndrăgostită, sunt fericită și se întâmplă foarte multe lucruri frumoase.

Ilinca Obădescu, primele dezvăluiri despre nuntă: „Rochia mea e o rochie simplă”

Ilinca Obădescu se căsătorește și deja a început pregătirile pentru marele eveniment. Prezentatoarea știrilor de prânz de la Kanal D a dezvăluit că nu pune mare presiune pe ea si pe viitorul soț în această perioadă. Vedeta își dorește să se bucure din plin de acest eveniment, fără prea mult stres legat de pregătirile specifice nunților.

Ilinca Obădescu a dezvăluit că rochia de mireasă va fi una simplă, la fel și buchetul. În ceea ce privește invitații, celebra prezentatoare și logodnicul ei au decis să fie o nuntă cu oamenii cei mai apropiați.

Ilinca Obădescu: Mă căsătoresc! Simțim amândoi să facem lucrul ăsta. Nu sunt o viitoare mireasă care să se fi organizat cu un an înainte cu rochia, buchetul să fie într-un anume fel.

Vreau în ziua nunții să fiu fericită și să fim fericiți. Să ne bucurăm de acel eveniment și nu vreau să îmi fac griji. Rochia mea e o rochie simplă, cred că nu e gata încă. Până atunci sigur va fi gata. Buchetul va un buchet alb, simplu, poate de trandafiri.

Cosmin Cernat: Lume multă?

Ilinca Obădescu: Primul cerc: prietenii apropiați, familia, oamenii dragi.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au logodit la finalul anului 2022

Ilinca Obădescu și viitorul ei soț, Mihai Gruia, s-au logodit chiar la finalul anului trecut. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de un final de an romantic, pe care l-au petrecut în Paris.

Vestea că s-au logodit i-a bucurat pe toți cei apropiați cuplului, iar pregătirile pentru nuntă sunt acum în toi. Celebra prezentatoarea a mărturisit că este recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește, iar logodnicul ei a apărut în viața sa la momentul potrivit.

„Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim", a dezvăluit Ilinca Obădescu, în exclusivitate pentru WOWbiz.