Fanii serialului “Dragoste și speranță” o vor regăsi pe Zeynep trecând prin situații inedite, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, astăzi, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Citește și: „Dragoste și speranță”, tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc de la Kanal D2. De la ce oră va fi difuzat?

Zeynep nu are liniște în casa <unchiului> Bulent, deoarece gelozia lui Melis îi aduce numai probleme.

În mod surprinzător, Feraye ajunge să o susțină pe Zeynep, atunci când fiica ei exagerează. Pe de altă parte, Bulent află despre investigațiile pe care soția lui le întreprinde, în ceea ce privește familia lui Zeynep, și are o reacție neașteptată.

În vreme ce Handan <savurează> momentul logodnei, Kuzey pleacă într-o călătorie de afaceri. În mod straniu, inelul de logodnă al lui Handan dispare chiar din casa acesteia iar disperarea își face loc în viața femeii, pentru că nu știe cum s-a putut întâmpla o astfel de <tragedie>.

Și, în vreme ce Handan așteaptă nerăbdătoarea întoarcerea logodnicului ei, Elif se bucură de o călătorie inedită, de afaceri, cu barbatul pe care îl iubește din copilarie, Kuzey.

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din “Dragoste și speranță”, la Kanal D2.