„Dragoste și speranță”, tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc de la Kanal D2. Kanal D2 aduce unul dintre cele mai fascinante seriale turcești, „Dragoste și speranță”. Acesta aduce în prim plan povestea unei iubiri imposibile, lupta dintre generații și conflicte care pot duce la destrămarea unei familii.

Serialul a fost difuzat și a atras atenția în diferite țări ale lumii, iar acum ajunge și în casele voastre! „Dragoste și speranță” va fi difuzat la noul post de televiziune, Kanal D2, de luni până joi, de la ora 17:45.

„Dragoste și speranță”, noul serial turcesc de la Kanal D2. Iată ce se petrece în peliculă

Eroina noului serial de la Kanal D2 este Zeynep, o tânără inocentă care a trăit până în adolescență într-un oraș liniștit. Ulterior, Zeynep ajunge în marele oraș, unde este bulversată de lumea dominată de bani și orgolii pe care o întâlnește acolo.

În Istanbul, tânăra caută protecție în casa unei familii foarte puternice, unde ajunge însă să se simtă foarte singură. Șocul care va schimba cursul vieții lui Zeynep se petrece chiar în acea casă, în care trăiește tatăl său, pe care l-a crezut până în acel moment mort.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”: Annalisa schimbă tabăra

Chiar dacă viața o ia prin surprindere, aceasta își găsește liniștea în brațele lui Ege, de care se îndrăgostește. Chiar dacă acesta are totul, lui îi lipsește iubirea. Astfel, lângă tânără, bărbatul învață să privească lumea cu alți ochi și să lase garda jos.

Cine sunt actorii care dau viață îndrăgitelor personaje din „Dragoste și speranță”, noul serial turcesc de la Kanal D2

Intriga care îi va cuceri cu siguranță pe telespectatorii din România este adusă la viață de actori celebri. Serialul, care este produs de Gürsel Ateş and Reyhan Usta, are o distribuție cu adevărat spectaculoasă.

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

În rolurile principale se află Elif Eda Baslamisli (Zeynep) și Furkan Okumus (Ege).

În alte roluri apar pe micul ecran următorii actori: Hakan Dinckol (Kuzey), Mine Cayiroglu (Firdevs), Arda Esen (Bulent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze Igdiroglu (Handan), Zeynep Melis Girsen (Melis), Serap Onder (Naciye), Ozgur Tanik (Gonul), Eren Cali (Yigit), Aleyna Calisir (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Unal (Suat), Burcu Almeman (Murvet) și Duygu Keser (Yildiz).

Unde găsiți Kanal D2 în grila de programe?

Kanal D2 este cel mai nou post de televiziune din România și a avut lansarea pe data de 2 aprilie 2023. Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție. În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

Vă reamintim că în cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu, pentru a te putea bucura de cele mai noi seriale, informație de calitate și emisiuni de divertisment.

Kanal D2 poate fi urmărit live de către toți românii, atât prin intermediul rețelelor de cablu, cât și direct pe site-ul postului de televiziune, accesând link-ul: https://kanald2.ro/live.html.