Situațiile încordate care se vor derula în viețile protagoniștilor serialului “Dragoste și speranță”, continuă să atragă atenția fanilor îndrăgitei producții, în această seară, de la ora 19:00, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D2.

Zeynep resimte tot mai acut respingerea venită din partea familiei <unchiului> Bulent și îi cere acestuia să o lase să se mute la cămin. Bărbatul nu acceptă sub nicio formă ca tânăra să plece și continuă să își înfrunte familia, spre marea surprindere a soției sale, Feraye.

Și Melis, fiica mai mică a lui Bulent, este foarte frustrată de susținerea de care beneficiază Zeynep, și nu ezită să își învinovățească tatăl pentru asta. Pe de altă parte, Zeynep încearcă să îi fie sprijin lui Ege, atunci când observă că acesta are serioase probleme în familie.

Handan nu îi da pace lui Kuzey. Aceasta urmărește fiecare mișcare a iubitului său și se teme că bărbatul s-a îndrăgostit de altcineva.

În schimb, Naciye, mama lui Kuzey, deși știe că fiul ei nu vrea să se căsătorească, face demersuri pentru ca Handan să devină soția fiului său.

Ce se va întâmplă atunci când Handan ajunge față în față cu Elif?

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță*”, numai la Kanal D2.