Ce se întâmplă în episodul 3 din „Dragoste și speranță”, de la ora 19:00, la Kanal D2? Cel mai nou serial turcesc de la Kanal D2, „Dragoste și speranță” este difuzat săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 19:00. În această seară, 12 iulie 2023, telespectatorii vor putea urmări al treilea episod din îndrăgitul serial turcesc.

Ce se întâmplă în episodul 3 din „Dragoste și speranță”? Zeynep este atacată, însă Ege o salvează la timp

Ajunsă în spatele gratiilor, Gonul află că Zeynep  a plecat de acasă și apelează la ajutor pentru a afla unde este fiica ei. Situația de față o face pe aceasta să ajungă la disperare și o determină să se gândească la ce e mai rău. 

Până atunci însă, Zeynep este atacată de un hoț pe stradă, care încearcă să fugă cu geanta ei. Zeynep nu renunță însă fără luptă și ajunge să cadă în apă, de unde este salvată de către Ege, care a urmărit toată scena din mașină și

care a sărit imediat în ajutorul tinerei atunci când a văzut că aceasta este în pericol.

Citește și: „Dragoste și speranță”, tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc de la Kanal D2. De la ce oră va fi difuzat?

Gonul: „Nu e cu mine din păcate. Te rog să o găsești. Te implor să-mi găsești fata!”

Zeynep: „Nu vreau ajutorul nimănui din partea mamei!”

Ege: „Hai! Nu trebuie să fie atât de greu să ai încredere.”

Cum puteți urmări live online episodul 3 din „Dragoste și speranță”, de la ora 19:00?

Kanal D2 a venit în întâmpinarea fanilor serialelor turcești cu o nouă producție impresionantă" Dragoste şi speranță ”/ titlul original "Aşk Ve Umut", care a avut premiera pe 10 iulie, de la 19:00, la

Kanal D2.

Cu o intrigă bine conturată în care se împletesc iubirea și obstacolele ce apar în calea celor mai alese sentimente, serialul va cuceri publicul Kanal D2 și va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00. Producția aduce în prim-plan povești imposibile de iubire, eterna luptă între generații și conflicte domestice care pot destrăma o familie.

Episodul 3 din serialul „Dragoste și speranță” poate fi urmărit și live online pe site-ul oficial al canalului de televiziune: https://kanald2.ro/live.html.