Ce se întâmplă în episodul 2 din „Dragoste și speranță”, de la ora 19:00, la Kanal D2? Noul serial turcesc de la Kanal D2, „Dragoste și speranță”, este difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00. În această seară, 11 iulie 2023, telespectatorii vor putea urmări al doilea episod în îndrăgitul serial turcesc.

Ce se întâmplă în episodul 2 din „Dragoste și speranță”. Gonul riscă să facă închisoare, iar Zeynep fuge de acasă

Zeynep nu poate da de mama ei și este devastată de gândul că femeia nu se va mai întoarce la ea. Încearcă să afle mai multe de la Fusun, care însă este reținută în legătură cu ce s-a întâmplat și decide să țină în secret discuția ei cu Gonul.

Zeynep: Cum e posibil, Fusun? Nu înțeleg. Mama nu m-ar lăsa și ar pleca.

Asta nu e mama ea
.

Gonul riscă să facă închisoare pe viață. Cu gândul că își va mai vedea fiica doar după gratii, ea îl contactează pe Bulent și îi spune să aibă grijă de Zeynep. Bulent vrea să primească mai multe răspunsuri din partea lui Gonul, care l-a părăsit în urmă cu 20 de ani pentru altcineva, iar acum îi spune că au o fiică.

Gonul îi promite că îi va oferi toate răspunsurile, însă înainte trebuie să aibă grijă de Zeynep.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Dragoste și speranță”. Va fi difuzat pe Kanal D2 din 10 iulie!

Bulent merge să o ia pe Zeynep, care dispare subit. Ea lasă în urmă un bilet de adio, înainte să fugă de acasă.

„Nu-ți face griji pentru mine. Te iubesc, Zeynep”, sunt ultimele cuvinte pe care tânăra i le-a spus lui Fusun. Bulent nu stă pe gânduri și pleacă să o găsească pe Zeynep.

Cum puteți urmări live online episodul 2 din „Dragoste și speranță”, de la ora 19:00?

Kanal D2 a venit în întâmpinarea fanilor serialelor turcești cu o nouă producție impresionantă "Dragoste şi speranță”/ titlul original "Aşk Ve Umut", care a avut premiera pe 10 iulie, de la 19:00, la Kanal

D2.

Cu o intrigă bine conturată în care se împletesc iubirea și obstacolele ce apar în calea celor mai alese sentimente, serialul va cuceri publicul Kanal D2 și va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00. Producția aduce în prim-plan povești imposibile de iubire, eterna luptă între generații și conflicte domestice care pot destrăma o familie.

Episodul 2 din serialul „Dragoste și speranță” poate fi urmărit și live online pe site-ul oficial al canalului de televiziune: https://kanald2.ro/live.html.