Fanii îndrăgitului serial “Dragoste și speranță” vor avea parte, și în această seară, într-un nou episod al producției, difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2, de momente tensionate, dar și de intrigi și emoție, ce se vor petrece în viețile personajelor preferate.

Planul de răzbunare al lui Handan dă greș, atunci când Elif realizează, cu ajutorul indirect al lui Kuzey, că a fost păcălită.

În urma acestui incident neplăcut, tânăra stagiară intenționează să își dea demisia, dar când află Kuzey ce a făcut logodnica lui, reacționează imediat. Handan pică în propria cursa și este la un pas de a-l pierde pe Kuzey.

Înainte de a pleca din Istanbul, Fusun are o întâlnire cu Bulent iar bărbatul îi cere acesteia să o asigure pe Gonul că fiica lor este pe mâini bune.

Mai mult, Bulent îi spune lui Fusun că, la momentul potrivit, el va împărtăși familiei, faptul că Zeynep este fiica lui. În schimb, Feraye descoperă un lucru care o va cutremura…

Departe de casa <unchiului> Bulent, pentru Zeynep se deschid noi orizonturi. Între Zeynep și Ege se petrece un pas important, care îi va da încredere și mai mare, în viitor, frumoasei fete.

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou epsiod din “ Dragoste și speranță ”, la Kanal D2.