Pentru Melis, fiica cea mică a lui Bulent, zilele în casă sunt tot mai dificil de suportat, de când în viața familiei a intrat Zeynep. Deși încearcă disperată să îi găsească “cusur” frumoasei Zeynep, Melis nu reușește orice ar face, și de fiecare dată tatăl este cel care o apostrofează, cerându-i să învețe și să se comporte asemeni lui Zeynep, o fată cu o conduită ireproșabilă, din perspectiva lui Bulent.

În plus, lui Melis nu îi pică deloc bine că Zeynep și Ege, prietenul ei din copilărie, de care este și îndrăgostită, sunt tot mai apropiați. Melis este disperată.

Zeynep, în schimb, nu contenește să sufere de dorul mamei sale. Cu toate că <unchiul> Bulent este un sprijin uluitor pentru ea, Zeynep se simte singură.

Elif câștigă tot mai mult teren în fața lui Kuzey, cu toate că Handan este cea susținută, în totalitate, de mama chipeșului avocat și este singura

pe care Naciye o dorește ca noră a ei. Singurul scop al “apropierii” dintre Handan și Elif este ca logodnica lui Kuzey să obțină, cu ajutorul “prietenei” sale, dovada care o incriminează în accidentul provocat.

Ce se va întâmpla cu Elif atunci când Handan reușește să-și atingă scopul?

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “ Dragoste și speranță ”, la Kanal D2.