Cum puteți urmări live online episodul 4 din „Dragoste și speranță” de la Kanal D2. „Dragoste și speranță” este cel mai nou serial turcesc difuzat pe Kanal D2, care a avut premiera pe 10 iulie 2023. Serialul poate fi urmărit în fiecare săptămână, de luni până vineri, de la ora 19:00. În această seară, 13 iulie 2023, vă așteaptă noi momente tensionate și povești de neuitat în al patrulea episod din îndrăgitul serial turcesc.

Ce se întâmplă în episodul 4 din „Dragoste și speranță”, de la Kanal D2. Kuzey a zis presei că nu vrea să se căsătorească

Elif este tot mai sigură că va reuși să îl cucerească pe Kuzey. Tânărul a declarat înf ața presei că nu are de gând să se căsătorească cu Handan, veste care i-a dat și mai multă speranță șui Elif.

Citește și: „Dragoste și speranță”, tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc de la Kanal D2. De la ce oră va fi difuzat?

Kuzey: Nu e niciun inel. Suntem fericiți așa. Nu ne gândim la căsătorie.

Handan: Nu mai reacționa așa. Nu m-am gândit că va veni presa acolo.

Elif: N-o să mă mai supere nimeni, mătușă. Kuzey se va îndrăgosti de mine.

În timp ce mama ei se află în continuare la închisoare, Zeynep începe să îi simtă tot mai mult dorul. Când lucrurile nu puteau merge mai rău, un hoț îi fură geanta lui Zeynep, iar tânăra începe să alerge cu disperare pentru a salva ce i-a mai rămas.

Zeynep: Geanta mea! Mi-a dispărut geanta. Aia e ultima mea șansă!

Cum puteți urmări live online episodul 4 din „Dragoste și speranță”

„Dragoste și speranță” aduce în prim plan povestea unei iubiri imposibile, lupta dintre generații și conflicte care pot duce la destrămarea unei familii. Eroina noului serial de la Kanal D2 este Zeynep, o tânără inocentă care a trăit până în adolescență într-un oraș liniștit.

Ulterior, Zeynep ajunge în marele oraș, unde este bulversată de lumea dominată de bani și orgolii pe care o întâlnește acolo. În Istanbul, tânăra caută protecție în casa unei familii foarte puternice, unde ajunge însă să se simtă foarte singură.

Nu uitați că episodul 4 din serialul „Dragoste și speranță” poate fi urmărit și live online de la ora 19:00, de pe telefoane, laptopuri sau tablete accesând site-ul oficial al canalului de televiziune: https://kanald2.ro/live.html.