Disensiunile între clanurile mafiote italiene sunt departe de a se încheia, iar fanii serialului “Gomora” vor avea parte astăzi de evenimente pline de adrenalină, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, de la ora 22:30, la Kanal D2.

Citește și: Ce spune Salvatore Esposito despre rolul său din serialul “Gomora”, care l-a propulsat pe scena cinematografiei mondiale: „A fost de departe rolul meu cel mai provocator!”

Genny este în stare de șoc, după incidentele din Secondigliano, în care a fost izgonit, ca și când ar fi fost un nimeni. Ciro este alături de vechiul său prieten și îl asigură că dacă vrea să își salveze familia, pe Azzurra și Pietro, el îl va ajută.

Pe de altă parte, Ciro îi oferă tot suportul lui Enzo, atunci când acesta vrea să de-a o spargere și, în felul acesta, primul îi va asigura întoarcerea în cartierul din care a fost alungat, pentru răzbunare, lui Genny Savastano.

Enzo este disperat să se afirme <piața> drogurilor și face o înțelegere cu Valerio, zis “Dicționar”, însă sora mafiotului îl avertizează că direcția în care se îndreaptă este una greșită.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.