Un nou serial tulburator, “O dragoste”, va intra, din aceasta seara,de la ora 20:00, in casele romanilor. Un scenariu desprins din viata, actori talentati, unii dintre ei deja cunoscuti publicului larg, si teme universale, in care cu totii ne regasim, acestea sunt doar cateva dintre ingredientele unei productii de succes, care va emotiona si publicul din Romania.

Citește și: “O dragoste”, noul serial care va cuceri publicul din România, în curând, numai la Kanal D!

Doi tineri se indragostesc si isi fac planuri dintre cele mai firesti pentru a se casatori si a avea o viata frumoasa impreuna, dar iubirea lor va avea de intampinat obstacole uriase. Parintii saboteaza fericirea copiiilor lor, cu cele mai bune intentii. Conflictul intre viziuni diferite asupra vietii, valorile la care se raporteaza cele doua familii duc la o cavalcada de evenimente dramatice.

Este o poveste realista, despre acceptare, despre confruntare cu propriile temeri si cu ale celor din jur.

Sunt convinsa ca publicul se va regasi in acest serial, in povestile de familie, in cautarile personajelor, dar si in iubirea curata a celor doi tineri
”, a spus Sila Turkoglu, actrita din rolul principal.

In centrul actiunii se afla Doga (Sila Turkoglu) si Fatih (Dogukan Gungor), ea o idealista, el un tanar carismatic, prins in chingile familiei sale conservatoare. Vestea sarcinii lui Doga arunca in aer toate planurile tinerilor indragostiti, iar norii negri isi fac aparitia in viata lor.

Nu pierdeti, incepand astazi, de la ora 20:00, premiera serialului “O dragoste”, productia urmand sa fie difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Incepand de astazi, serialul “Poveste din Anatolia” poate fi urmarit in continuare, la Kanal D2, de luni pana miercuri, de la 16:30.