În cadrul unui interviu, Ioana Ginghină a povestit cum a fost pentru ea primul an de mariaj și despre motivul pentru care merge din nou la terapie.

Ioana Ginghină, despre ședințele la terapie

Ioana Ginghină a declarat că, pentru a face față unei perioade dificile, a făcut o pauză de câțiva ani, dar a reluat recent ședințele de dezvoltare personală. Acestea o ajută să înțeleagă mai bine frustrarea față de anumite persoane și să îmbunătățească relațiile interumane prin obținerea unei perspective obiective.

„Atunci am mers pentru a trece mai ușor și mai înțelept prin acea perioadă, care nu a fost deloc ușoară. Am făcut pauză câțiva ani și acum jumătate de an am reluat ședințele pentru mine și dezvoltarea mea personală. Există frustrare față de anumite lucruri și persoane pe care poate nu o înțelegi și nu înțelegi de ce simți ceea ce simți și atunci e bine să ai o părere obiectivă avizată.

Mă ajută mult în relațiile mele interumane să înțeleg asta”,
a spus Ioana Ginghină, conform Ciao.ro

Ioana Ginghină, despre cel pe care îl iubești

Vedeta a spus că, într-o relație de dragoste întâlnită după 40 de ani, avantajul este că partenerii rămân împreună doar din dragoste pură, fără alte obligații. Astfel, nu există certuri sau compromisuri forțate.

Citește și: Ioana Ginghină a spus adevărul despre căsnicia cu Alexandru Papapdopol, în emisiunea „În Oglindă”. A fost sau nu înșelată?

„Avantajul unei relații de dragoste pe care ai avut șansa să o cunoști după 40 de ani, este ca ți-ai găsit un om cu care alegi să stai doar pentru că îți place, nu te mai leagă nimic altceva decât dragostea și dragul de a fi cu acea persoană.

Și atunci nu există nici certuri nici lăsat de la unul sau de la altul”, a mai spus vedeta.

Cum se mențin vedeta în formă

Menținerea greutății constante timp de 7 ani se datorează disciplinei și unui stil de viață bazat pe dietă echilibrată, mișcare și sport, care sunt parte integrantă a vieții sale zilnice, chiar și în vacanțe.

Citește și: Ioana Ginghină a spus adevărul despre căsnicia cu Alexandru Papapdopol, în emisiunea „În Oglindă”. A fost sau nu înșelată?

„Am 7 ani de zile de când mă mențin la aceeași greutate si asta doar disciplinei. Dieta care este un stil de viață nu doar o dietă și da, mișcare, sport, activitate. Toate acestea fac parte din viața mea zilnică, inclusiv în vacanțe”, a

mai mărturisit Ioana Ginghină.