Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute și iubite actriță din țara noastră. Ea a fost de multe ori subiectul unor picanterii din presa românească, la care nici nu a avut dreptul la replică. Actrița a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță și difuzată la Kanal D2. Ea a decis să ofere detalii emoționante despre copilăria ei, carieră, cât și despre viața amoroasă.

Citește și: „E foarte greu” Ioana Ginghină are reguli clare pentru fiica sa! Artista a dezvăluit ce restricții îi impune Ruxandrei: „Trebuie să fiu mult mai dură”

Presa nota în urmă cu foarte mulți ani că Ioana Ginghină și-ar fi părăsit primul soț pentru a forma un cuplu cu Alexandru Papadobol. În platoul emisiunii „În Oglindă”, vedeta a demontat acest zvon și a mărturisit că relația ei cu celebrul actor a început la un an distanță de când s-au cunoscut pentru prima dată, timp în care era deja

divorțată. În timpul acelui an, ea mai formase un cuplu cu Cove, alături de care spune că a avut o „relație tampon”.

Mihai Ghiță: Te întreb pentru că aici lămurim lucruri. Presa notează atunci că ți-ai fi părăsit primul soț pentru că te-ai fi îndrăgostit de Alexandru Papadopol. Adevărul tău, ca și femeie, care este?

Ioana Ginghină: A fost „Numai iubirea”, a fost „Lacrimi de iubire”, eu între timp am mai fost cu Cove și după aceea am fost

cu Alexandru. Eu eram divorțată de primul soț.

Mihai Ghiță: Aș vrea să înțelegem exact ce s-a întâmplat cu tine în perioada aia și relațiile tale. S-a scris foarte mult despre ce s-a întâmplat cu tine și Alexandra Papadopol.

Ioana Ginghină: Între Alexandru și fostul soț, eu am mai avut o relație de un an de zile cu Cove.

A fost o relație tampon, daca vrei. A fost un care a fost potrivit, la momentul potrivit. Să nu îți imaginezi, că am mai auzit, că între Alexandru și Cristi nu a mai fost nimeni. O femeie când rămâne singură tot încearcă, mai iese. Să nu vă imaginați că eu am stat în casă și am plâns și într-o zi m-am machiat, am ieșit pe stradă și l-am găsit pe Cristi (n.
red. actualul ei soț). Au fost niște ieșiri, am mai avut niște relații, de o lună, de două. Asta face parte din viață. Într-adevăr, și fostul soț l-a luat pe Alexandru ca final, pentru că m-am căsătorit. Atunci s-a supărat foarte tare pe mine, chiar și până în ziua de astăzi.

(...)  Eu eram divorțată, el (n. red. Alexandru Papdopol) era într-o relație. Am început să povestim, ne-am îndrăgostit, dar nu ne-am dus mai departe.

Niciodată nu mi-a plăcut statutul ăsta de „amantă”, să zic așa. I-am zis că trebuie să rezolve problema și a trecut un an. Și el probabil o iubea. N-am fost o persoană care a ieșit foarte mult și toți iubiții mei i-am luat de la serviciu. Noi la „Lacrimi de iubire” n-am lucrat împreună. Următorul serial, în 2006, iar ne-am întâlnit, pentru că filmam la „Daria, iubirea mea”. El era liber, eu eram liber. Din septembrie până în decembrie eram tot ca înainte, începe ca o prietenie. Într-adevăr, hai să ne cuplăm și eu am zis într-o glumă că ori ne căsătorim ori nu. Și el a zis: „Hai”. Era o perioadă foarte frumoasă.

Ioana Ginghină, înșelată în a doua căsnicie? „Doar Alexandru știe adevărul”

Ioana Ginghină a acoperit și unul dintre cele mai controversate subiecte în care a fost implicată. În presă s-a vehiculat că mariajul cu Alexandru Papadopol s-a încheiat în 2019, iar actorul și-ar fi înșelat soția cu o altă femeie. Vedeta a dezvăluit că cei doi erau deja divorțați cu acte de un an de zile, înainte ca fotografiile cu fostul ei soț și noua iubită să apară în presă. Mai exact, divorțul lor a avut loc în anul 2018.

Ioana Ginghină a mărturisit că singurul lucru care a deranjat-o din acea perioadă e că toți au catalogat-o drept „femeie înșelată”, iar infidelitatea nu a fost motivul separării. În cazul în care ar fi fost înșelată de-a lungul căsniciei, ea a mărturisit că doar Alexandru Papadobol are răspunsul la această întrebare. În realitate, cei doi au rămas în relații bune chiar și după divorț și au continuat să fie implicați în creșterea copilului lor. 

Ioana Ginghină: N-am avut o căsnicie în care să trag, să îmi fie greu, să îl chinui. Ori că am fost eu naivă sau nu știu. Mie psihologul mi-a zis că am o gândire foarte sănătoasă. Dacă tu se simți bine și ești ok, nu trebuie să cauți. Noi eram amândoi actori. Nu avem o viață normată, de multe ori te duci la filmare și mai durează. Din tot ce s-a scris despre mine în presă, cel mai tare mă deranjează că cumva s-a înțeles și nu știe nimeni, doar Alexandru știe adevărul, dacă eu am fost înșelată sau nu. Deși nu știe nimeni, toată lumea a scris asta, că am fost înșelată. Noi ne-am despărțit în 2018 și el a fost prins cu acea doamnă în 2019 vara, când noi deja divorțasem cu acte. Eu cred că e o frică la mijloc. Și femeile și bărbații cred că trebuie să existe o femeie, nu că te desparți doar pentru că te desparți.

Mihai Ghiță: Eu am citit că tu ai fi descoperit această aventură a soțului cu o colegă de scenă, care și colega de scenă era căsătorită. Un triunghi amoros, care se tot învârtea.

Ioana Ginghină: Eu asta chiar n-am citit. Eu când deja aveam niște suspiciuni. M-am prins că e cu ea, dar deja nu mai locuiam împreună. Dacă nu făceam public și mă prindea lumea cu un domn la o masă, ce ieșea atunci? N-am avut cum, de-a lungul vieții, să nu povestesc. Nu mai stăteam împreună. Noi am funcționat ca și părinți în toată această perioadă. El a fost bărbatul la care am apelat dacă mi se întâmpla ceva, când mi se spărgea tava din bucătărie. Că ne mai înțepam, a trebuit să treacă o perioadă să ne vindecăm amândoi. Noi funcționam ca și cuplu, ca ajutor.