Ionel avea 56 de ani și plecase în Italia pentru un trai mai bun. Bărbatul muncea peste hotare și locuia în localitatea Mezzolombardo din provincia Trento. Viața românului a fost curmată brusc în urma unui incident grav care s-a petrecut miercuri, 17 aprilie, pe un drum provincial din regiunea în care locuia.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 11:30, atunci când mașina condusă de român a derapat și a intrat pe contrasens.

Câteva secunde mai târziu, vehiculul condus de Ionel s-a izbit în plin cu un camion care circula regulamentar. Printr-o minune, șoferul dubei a scăpat fără răni grave, însă românul nu a mai putut fi salvat.

Bărbatul a murit la scurt timp de la impact 

La fața locului au venit de urgență salvatorii cu două ambulanțe, care au încercat să îl resusciteze pe bărbatul originar din România.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. Românul a fost declarat decedat la scurt timp după accidentul în care a fost implicat.

La locul impactului au ajuns și mai multe echipaje ale oamenilor legii, care au închis partea de drum pe care a avut loc accidentul, atât pentru prelevarea probelor, cât și pentru curățarea carosabilului, notează rotalianul.com.  

Citește și: Ea este Ștefania-Antonia, fata de 17 ani din Vâlcea care a dispărut fără urmă! Familia o caută cu disperare

Într-un accident similar a pierit și Aurelian. Bărbatul român se afla tot pe un drum din Italia atunci când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a fost aruncat pe șosea, în timp ce dubița pe care o conducea a continuat să meargă și s-a izbit de o altă mașină care venea din sens opus.

Accidentul s-a petrecut la finalul lunii ianuarie. În ciudat eforturilor medicilor care au ajuns la locul accidentului, bărbatul nu a mai putut fi salvat și a decedat la doar 41 de ani. Se pare că de vină pentru tragedie ar fi fost ceața densă, care a îngreunat semnificativ vizibilitatea.