Polițiștii din Vâlcea sunt în alertă după ce o adolescentă de 17 ani a dispărut fără urmă. Este vorba despre Ștefania-Antonia, tânăra din fotografie, care a plecat de acasă în cursul zilei de ieri și de care nu se mai știe nimic de ore bune.

Fata a plecat de la locuința ei din localitatea Păușești- Măglași și nu s-a mai întors. Ulterior, oamenii legii din Băile Olănești au început să o caute pe tânără, însă până acum nu au reușit să o găsească.

Dacă o vedeți pe Ștefania-Antonia, sunați imediat la 112 

Ștefania-Antonia are 1,55 m înălțime, 45 de kilograme, păr brunet, ochi căprui, fața ovală și piele deschisă la culoare. În momentul în care cei dragi au văzut-o pentru ultima dată, când a plecat din locuința sa, adolescenta purta o geacă neagră din piele, jeanși de culoare albastră și avea încălțăminte de aceeași culoare.

În acest moment familia o caută cu disperare și speră ca Popa Ștefania-Antonia să se întoarcă cât mai repede acasă, la cei dragi. În cazul în care o vedeți pe fata din imagine sau aveți informații despre locația în care ar putea să fie, sunteți rugați să apelați de urgență 112 sau să mergeți la cea mai apropiată secție de poliție.

Citește și: Micuța Danka a sfârșit teribil, chiar în apropierea casei sale. Suspecții și-au recunoscut crima, după zile întregi de căutări disperate

„La data de 17 aprilie a.c., polițiștii orașului Băile Olănești au fost sesizați cu privire la faptul că, minora Popa Ştefania-Antonia, în vârstă de 17 ani, a plecat de la adresa de domiciliu din localitatea Păușești- Măglași și nu a mai revenit până în prezent. La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, pantaloni tip jeanși de culoare albastră, iar în picioare încălțăminte de culoare albastră”,

sunt informațiile făcute publice de IPJ Vâlcea.