Irinel Columbeanu  este stabilit de multă vreme la azilul de bătrâni și nu își dorește să locuiască în altă parte. Cu toate că fiica lui, Irina, este dispusă să aibă grijă de el, în America, unde aceasta stă alături de mama ei.

Chiar dacă are multe opțiuni, Irinel Columbeanu își dorește să rămână la acest azil. Fostul afacerist a mărturisit că nu s-ar duce în alt azil, chiar dacă ar putea plăti mai puțin, iar acesta este singurul în care vrea să stea.

Motivul pentru care Irinel Columbeanu nu vrea să părăsească azilul

Se pare că fostul afacerist a avut o discuție pe această temă cu fiica lui și chiar dacă aceasta este dispusă să aibă grijă de el, răspunsul este în continuare unul negativ când vine vorba despre mutatul în America.

„Irina ar avea grijă de mine. Dar nu-mi place în America.

Eu vreau să rămân aici, chiar dacă e puțin mai scump ca-n altă parte. Am tot ce trebuie și mă simt foarte bine”,
a mărturisit acesta pentru Cancan.

În acest moment, Irinel Columbeanu locuiește singur și în fiecare lună plătește 8.000 de lei pentru a sta în acest azil. O parte din acești bani este pensia lui, iar restul sunt de la fiica sa și de la prieteni.

„N-am luat niciodată în calcul să mă mut la un alt azil. Sau să mă întorc să stau în oraș. Da, mi s-au făcut și aceste propuneri. Dar nu m-am gândit să plec de aici”, a completat acesta, scrie sursa citată.

De cât timp locuiește Irinel Columbeanu la azil? 

Fostul afacerist are destul de mult timp de când locuiește la azil, mai exact șase luni.

Acesta are doar 66 de ani, iar de luni bune a decis să se mute la un azil din Ghermănești.

Citește și: „Fără să vreau m-am îndrăgostit”. Dezvăluire neașteptată făcută de Oana Lis. Pentru cine simte fluturi în stomac soția lui Viorel Lis și cum va reacționa fostul edil

Fiica sa a decis să își ajute tatăl și să îi ofere bani atunci când are nevoie, iar prietenii sunt alături de el de fiecare dată când are nevoie, atât financiar, cât și moral.

Singurul lucru care nu îi dă pace este faptul că nu este lângă fiica lui, iar dorul de ea este foarte mare.