Nu mai este foarte mult până la Paște, o sărbătoare foarte așteptată de români. Învierea Domnului va fi celebrată și la azilul la care Irinel Columbeanu locuiește deja de ceva timp. Spre deosebire de alți ani, în 2024 fostul milionar de la Izvorani va petrece această perioadă în cadrul azilului, unde a găsit un refugiu.

Ion Cassian, proprietarul azilului, a dezvăluit că a făcut pregătiri speciale pentru toți rezidenții, astfel încât sărbătoarea să fie cât mai plăcută iar atmosfera să devină una cu adevărat specială.

Prin urmare, pe masa de Paște a lui Irinel Columbeanu se vor afla gustoasele preparate tradiționale, precum ouăle vopsite, mielul la cuptor și cozonacul. Totuși, există o mare deosebire în comparație cu mesele bogate de sărbătoare de care fostul milionar avea parte la Izvorani: de această dată meniul este stabilit de un medic nutriționist, astfel încât să fie unul potrivit pentru afecțiunile și vârsta fiecărui rezident în parte.

„Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul.

La azil, lumea crede că este foarte rău.

Dar, decât să fii bolnav și singur în casă, măcar aici e lume, sunt medici, mâncarea este bună, mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților. Românii se sperie de azil, dar în Occident nu este deloc așa. Chiar și milionarii din America, de la o vârstă, își părăsesc vilele și merg la cămine de bătrâni, unde socializează, sunt seri de vals, concursuri potrivite vârstei”,
a transmis Ion Cassian pentru Playtech.

Citește și: Gigi Becali tună și fulgeră! Latifundiarul este convins că duhurile rele au vrut să-i facă felul: „Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare”

Irinel Columbeanu ar fi vrut să își petreacă Sărbătorile Pascale împreună cu fiica sa, însă problemele de sănătate, care s-au accentuat în ultimii ani, nu îi permit să facă acest lucru.

Chiar dacă se confruntă cu mai multe afecțiuni, proprietarul azilului, cu care Irinel Columbeanu are o relație de prietenie specială, spune că fostul milionar este una destul de bună. 

„Este bine, are tratament, dar nu are voie să călătorească cu avionul, și-ar fi dorit să-și vadă fiica, dar medicii i-au interzis. El pare, așa, la emisiunile de televiziune, mai obosit, dar starea lui de sănătate este bună, și oricum nu iese des din azil, mai merge pe la TV, unde este invitat”,

a mai declarat Ioan Cassian.