Ultimii ani au fost din ce în ce mai dificili pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar de a Izvorani și-a pierdut averea și se confruntă și cu probleme serioase de sănătate, care îi afectează semnificativ viața de zi cu zi. Totuși, cu câteva zile în urmă a apărut o rază de soare pe strada lui. Acesta a fost vizitat la azilul la care locuiește chiar de către fosta sa iubită.

Întâlnirea neașteptată i-a făcut o mare bucurie lui Irinel Columbeanu. Cea alături de care a trăit o mare iubire cu ani în urmă, Oana Cojocaru, a luat masa cu fostul ei partener de viață în cadrul unui restaurant aflat în apropierea unui lac.

Irinel Columbeanu a mărturisit că întâlnirea i-a adus în minte amintiri foarte plăcute, din anii trecuți, amintiri pe care le-a depănat alături de Oana, în timp ce s-au delectat cu mai multe preparate culinare.

Încântat de surpriza pe care i-a făcut-o fosta lui iubită, Irinel Columbeanu este convins acum că nu a fost nici pe departe ultima dată când tânăra îi va trece pragul azilului. 

„Mă bucur că a venit Oana acum câteva zile pe la mine. A venit în vizită, la azil cu mașina ei și am mers la un restaurant de pe marginea unui lac. Am stat cam o oră de vorbă cu ea, la restaurant.

A fost foarte frumos, am depănat amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună. Din câte știu, Oana o să mai vină pe la mine, nu are de ce să nu vină. La masă am avut de toate, am mâncat niște paste, rață, chiar am avut de toate pe masă. Consumația nu am plătit-o nici eu, dar nici Oana, a fost din partea casei”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru Click!

Citește și: Silviu Prigoană, părere tranșantă despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu. Afaceristul nu s-a abținut: „Dacă făcea ca mine acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora”

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au format un cuplu pentru aproximativ 3 ani, în ciuda diferenței de 40 de ani care există între ei. La acea vreme, când l-a întâlnit pe fostul milionar, Oana avea doar 21 de ani.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment iar de atunci și până ce au luat-o pe drumuri separate au fost cu adevărat de nedespărțit. La doar câteva săptămâni de la prima întâlnire, Oana și Irinel Columbeanu s-au mutat împreună într-un apartament în care au locuit până la finalul relației.

Acum, Oana Cojocaru are 26 de ani. Chiar dacă relația cu Irinel Columbeanu a făcut-o cunoscută în showbiz-ul românesc, după despărțirea de fostul milionar a evitat lumina reflectoarelor și s-a păstrat la distanță de lumea mondenă.