Irinel Columbeanu a fost unul dintre cele mai înstărite personaje mondene ale anilor 2000. Cu timpul, averea acestuia s-a împuținat, iar de câțiva ani fostul milionar de la Izvorani locuiește la un azil. Din nefericire, acesta nu se confruntă doar cu lipsa confortului financiar pe care îl avea cu câțiva ani în urmă, ci și cu gravele probleme de sănătate. În cele mai grele clipe, în ajutorul fostului milionar a sărit o persoană la care nu se aștepta.

Este vorba despre Romanița Iovan, fosta iubită a acestuia, care ulterior a devenit una dintre cele mai bune prietene ale lui Irinel Columbeanu.

Romanița Iovan l-a susținut pentru prima dată pe Irinel Columbeanu după ce vila acestuia a ars. La acea vreme, creatoarea de modă a plătit o perioadă chiria acestuia. În ultima perioadă. Romanița l-a ajutat din nou pe Irinel, în special după AVC-ul pe care l-a suferit.

În 2022, după accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit, Irinel Columbeanu a rămas cu sechele foarte grave, așa cum a dezvăluit creatoarea de modă.

„A trebuit să reînceapă să meargă. El a rămas paralizat pe jumătate. Vorbesc cu el. Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut. L-a cunoscut și pe Iulian, l-a reprezentat în niște procese.

Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire!”, a mai dezvăluit creatoarea de modă, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan, iubire cu scântei în tinerețe: „Eram tineri, fiecare voia altceva”

Nu foarte multă lume știe, însă Irinel Columbeanu au avut o relație pentru o scurtă perioadă atunci când amândoi erau foarte tineri.

Vedeta a povestit cum l-a cunoscut pe fostul milionar de la Izvorani. 

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia.

Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam.

Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat: <<Oo, Romanița, ce faci?>>

Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon.

A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda, și ea a fost cea care îmi zicea: <<Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască>>.

Da, tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, a povestit Romanița Iovan.

Citește și: Irinel Columbeanu vrea să meargă în America, la fiica lui, să îi cunoască iubitul! Cum a reacționat Irinuca atunci când a auzit: „Mi-a zis să nu vin”

Romanița Iovan a fost cucerită de eleganța cu care o trata Irinel Columbeanu, însă nu era dată pe spate de înălțimea fostului Milionar. Creatoarea de modă are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, cu care a rămas în relație de prietenie foarte strânsă. În final, aceasta a mărturisit că au luat-o pe drumuri separate pentru că nu își doreau aceleași lucruri de la viitor, însă asta nu înseamnă că vedeta nu a învățat unele lucruri de la Irinel. 

„Pe opt martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant.

Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreapta. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă.

Ne-am dus să mâncăm, cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa...trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună.

Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Am rămas foarte buni prieteni. Eram tineri, fiecare voia altceva. Lecția pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”, a mai povestit creatoarea de modă.