Irinel Columbeanu, fostul milionar din Izvorani, a ajuns să trăiască de luni bune într-un azil din Ghermănești. Omul de afaceri, în vârstă de 66 de ani, s-a confruntat și cu probleme de sănătate în ultima perioadă, care îl împiedică să mai călătorească cu avionul. Să își mai vadă fiica încă o dată este singura lui dorință.

Citește și: Irinel Columbeanu, mesaj sfâșietor pentru fiica sa! Fostul milionar o roagă pe Irinuca să se întoarcă în România: „Să simt că ai cumva grijă de mine”

În vara anului 2023, Irinel Columbeanu a fost în America, acolo unde a petrecut timp alături de Irinuca, după mai bine de cinci ani în care nu a mai văzut-o. Fostul milionar speră să o mai vadă încă o dată, până nu va fi prea târziu. Aflat în azil, el a primit o veste care i-a adus multă tristețe. Irinuca Columbeanu i-a spus că nu poate veni acum în România, veste care l-a dărâmat. 

„Nu știu când o să o mai văd. Momentan nu mai am voie să zbor cu avionul, deci nu voi mai avea cum să plec în America. Iar ea m-a anunțat că nu va putea veni în România”, a declarat fostul milionar, pentru Cancan.ro.

Motivul pentru care Irinel Columbeanu vrea să ajungă din nou în America: „Să-l cunosc pe viitorul ginere” 

Irinel Columbeanu află noutăți despre fiica lui prin intermediul internetului. Cei doi reușesc să țină legătura prin apeluri video, însă o întâlnire cu fiica lui sună tot mai greu de realizat. Irinuca Columbeanu are 17 ani, are un job, este independentă financiar și traversează și o perioadă foarte frumoasă pe plan personal. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor și-a făcut o relație, iar fostul milionar a mărturisit că își dorește foarte mult să ajungă din nou în America, pentru a îl cunoaște pe „viitorul ginere”. 

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”,

a spus Irinel Columbeanu, potrivit  Cancan.ro.