Povestea lui Irinel Columbeanu a ajuns să fie cunoscută de întreaga țară, după ce afaceristul și-a pierdut întreaga avere. În urmă cu câteva luni, el a început o viață nouă într-un azil din Ghermănești, acolo unde a avut parte chiar și de o reducere a cheltuielilor. După ce a aflat de situația în care se află, Tzancă Uraganu s-a oferit să îl ajute. Cei doi au petrecut mai mult timp în casa manelistului, unde Irinel Columbeanu a fost chemat.

De atunci, ei continuă să păstreze legătura, iar Tzancă Uraganu chiar a vrut să îi ofere un loc de muncă fostului afacerist din Izvorani.

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat de la azil! Prietenul de o viață al fostului milionar de la Izvorani a dezvăluit ce se întâmplă: „Am făcut asta pentru sufletul lui”

El i-a propus să fie șoferul lui și să meargă împreună la evenimente.

Din păcate, programul lui Irinel Columbeanu l-ar împiedica să fie apt pentru acest job, în contextul în care manelistul obișnuiește să iasă din casă la ore foarte târzii. Astfel, Irinel Columbeanu ar fi ocupat un rol foarte important în cariera manelistului, deoarece ar fi însemnat să îi fie alături la fiecare eveniment. Cântărețul a avut în continuare doar cuvinte de laudă la adresa omului de afaceri, despre care a spus că îi merge mintea foarte bine. 

„Încă îi merge mintea foarte bine. Vreau să îl iau cu mine. Îmi scrie mesaje, vorbim prin mesaje. Dar, este o mică problemă. El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă. La ora 03:00 se trezește”, a declarat Tzancă Uraganu, la o emisiune televizată.

Irinel Columbeanu vrea să dea din nou lovitura! Care este proiectul la care lucrează din azil? 

În momentul de față, Irinel Columbeanu locuiește în continuare în azilul n care și tatăl său și-a pierdut ultima perioadă din viață. Fostul afacerist din Izvorani își dorește să profite de timpul liber pe care îl are acum și să scrie încă o carte din biografia sa. El își dorește ca următorul volum să fie intitulat „Apusul”, în care va scrie exclusiv despre perioada în care s-a aflat la azilul din Ghermănești. 

Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea Istoriile unui vehement. Această parte a cărții, care se va numi Apusul, se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta ”, a declarat Irinel Columbeanu pentru  Cancan.ro.