Fiica fostului milionar de la Izvorani are 17 ani și locuiește împreună cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Cu toate că adolescenta încă păstrează legătura cu tatăl său și au o relație bună, Irinel Columbeanu nu își vede prea des fiica, din cauza distanței extrem de mari care se află între România și SUA.

Din această cauză, Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj extrem de emoționant fiicei sale.

Fostul milionar, care de ceva timp duce o viață extrem de modestă la un azil, ar vrea foarte tare ca fiica sa să se întoarcă în România. Irinel Columbeanu vrea să o simtă aproape pe copila sa și să o vadă mai des și asta pentru că, chiar dacă vorbesc foarte mult la telefon, acesta îi simte cu adevărat lipsa.

Din păcate, Irinel Columbeanu nu mai poate zbura în Statele Unite să își vadă fiica, pentru că starea de sănătate nu îi mai permite acest lucru.

Fostul milionar spune că ar vrea ca fiica sa să îi fie alături și fizic, nu doar emoțional, pentru a avea și grijă de acesta, având în vedere că traversează o perioadă extrem de dificilă.

„Bună, Irina. Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să știu că ești lângă mine și să simt că ai cumva grijă de mine”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Irinel Columbeanu vrea să o vadă cât mai repede pe Irinuca la casa ei: „M-aș duce să îi cunosc iubitul, adică pe viitorul ginere”

Între timp, Irinuca o duce bine. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit că s-a angajat la un restaurant și are planuri mari pentru viitor. Tânăra vrea să își continue studiile, lucru care îl face foarte mândru pe Irinel. În același timp, acesta ar vrea ca fiica sa să se așeze la casa ei cât mai repede.

Irinel Columbeanu a dat de înțeles că nu l-a cunoscut până acum pe iubitul fiicei sale, însă ar vrea să se întâmple cât mai repede acest lucru. 

Citește și: „Stă moca la azil, dar fuge la restaurant” Irinel Columbeanu, criticat dur după ce a fost surprins așa! Oamenii nu mai sunt impresionați de povestea fostului milionar

„Irina face foarte bine.

Corespondez și cu ea destul de des, tot așa, telefonic, lucru care mă ajută să nu îi mai simt lipsa. Da (n.r. da, e adevărat că s-a angajat într-un restaurant), într-un restaurant cu specific italienesc din câte mi-a spus. (…) Ea o să se ducă și la colegiu, din câte știu eu vrea să devină medic, neurochirurg. Îmi este greu din punct de vedere medical să mai ajung la ea pentru că nu mai am voie să zbor cu avionul, ca să nu mi se întâmple ceva în timpul zborului, să mai fac vreun AVC.

Eu aș vrea și oricând m-aș duce când mă anunță ea, să îi cunosc iubitul, adică pe viitorul ginere. Bănuiesc că se va apropia acest moment, pe care vreau să îl împărtășesc cu ea și cu mama ei. Eu îmi doresc să se căsătorească cât mai devreme”, a mai spus Irinel Columbeanu, în emisiunea Exclusiv VIP.