Nu trecea anul ca Will Smith să nu fie implicat într-un nou scandal. De data aceasta, fostul lui asistent susține că l-a surprins în timpul unei partide de amor cu un alt actor. Totul s-ar fi întâmplat într-o cabină de pe platourile de filmare. Cea care îi ia apărarea este chiar soția lui, Jada Smith, care susține că povestea este cât se poate de ridicolă.

Citește și: Jada Pinkett nu a vrut niciodată să se mărite cu Will Smith! Adevăratul motiv pentru care actrița a plâns la propria nuntă

Jada Smith ia apărarea lui Will în scandalul iscat de fostul asistent personal al acestuia. Invitat într-un podcast, Brother Bilal a pretins că l-a surprins pe Will Smith în ipostaze intime cu actorul Duane Martin. Asistentul l-ar fi căutat pe Will minute bune pentru a îl aduce pe platourile de filmare, până când a făcut descoperirea șocantă într-una dintre cabine. Declarațiile au devenit virale pe internet.

Ce spune Jada Smith despre noile acuzații la adresa soțului ei: „O să lumă măsuri legale” 

Will Smith a reacționat imediat și a negat zvonurile conform cărora a fost prins în timpul unui act intim cu actorul cu care a jucat în serialul „Prințul din Bel Air”. De asemenea, Jada Smith susține că întreaga poveste este inventată. „ Este ridicol, nu-i așa? Și este un nonsens.

Și aceasta este o persoană care a încercat un șantaj, un șantaj de bani care nu a funcționat”, a mai spus vedeta.  

Mai mult decât atât, ea este hotărâtă să nu lase lucrurile așa. „O să luăm măsuri legale, pentru că una este să ai o opinie despre cineva, alta este să inventezi povești”, a mai spus soția lui Will Smith.