Jill Biden, confirmată cu COVID-19. Sunt aproape doi ani de la finalul pandemiei, însă iată că virusul nu a ocolit Casa Albă. În vârstă de 72 de ani, Jill Biden a fost confirmată cu COVID-19.

Prima Doamnă a Statelor Unite a fost testată cu puțin timp înainte ca președintele să facă o vizită importantă. Anunțul a fost făcut chiar de către Casa Albă, care a transmis mai multe detalii cu privire la acest subiect.

Jill Biden, confirmată cu COVID-19. Și Joe Biden a fost testat

Înainte ca soțul ei să efectueze o vizită oficială, Jill Biden  a fost testată pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. În perioada în care virusul va fi prezent în organismul ei, Prima Doamnă va sta la reședința din Rehoboth Beach, Delaware. Potrivit detaliilor transmise de reprezentanții Casei Albe, momentan simptomele pe care le are Jill Biden nu sunt ușoare și nu reprezintă un motiv de îngrijorare, întrucât aceasta nu se confruntă cu

stări severe de rău.

Și Joe Biden a fost testat, însă rezultatul în cazul său a fost unul negativ. Totuși, pentru că Prima Doamnă a fost confirmată cu COVID-19, Joe Biden urmează să fie testat de mai multe ori pe parcursul următoarei săptămâni, iar starea sa de sănătate va fi monitorizată constant.

Citește și: Ce a făcut Meghan Markle în timp ce Prințul Harry se afla în Londra! Acesta este motivul pentru care nu a vrut să participe la încoronarea regelui Charles

„Prima Doamnă a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Ea va rămâne la reședința din Rehoboth Beach, Delaware. În urma testului pozitiv al Primei Doamne pentru COVID-19, președintelui Biden i s-a administrat un test COVID în această seară. Președintele a fost testat negativ. Președintele va fi testat de mai multe ori în această săptămână și i se vor monitoriza simptomele”, a transmis Casa Albă.