Un nou sezon al emisiunii fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru ” va începe în această seară, la Kanal D, urmând să fie difuzat lunea și marțea, de la 23:00. Quiz-ul care a intrat în urma cu doi ani casele românilor cu exerciții de vocabular revine cu noi provocări pentru concurenți și pentru cei aflați în fața micilor ecrane, cu un mix de definiții care solicită atenția, cunoștințele de vocabular și perspicacitatea.

Românul a avut mereu bucuria de a descoperi literele. Fenomenul integramelor a fost unul național. Noi l-am luat și l-am adus la televizor. Așadar, succesul acestui quiz se datorează minții românilor. A devenit un fenomen și mi se întâmplă de nenumărate ori că oamenii să îmi spună definiții pe stradă; la unele nu nimeresc  soluția  J  Ei sunt mult mai isteți decât sunt eu! ”, spune Dan Negru.

În fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D sunt prezenți cinci concurenți pregătiți să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani. Quiz-ul prezentat de Dan Negru este un format ușor de înțeles și captivant, ce aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbii române.