Valentin Sanfira a oferit noi detalii despre accidentul grav pe care l-a suferit la finalul lunii august, în Italia. Celebrul cântăreț se afla în vacanță alături de soția lui, Codruța Filip, când a suferit un accident de skijet. Artistul a ajuns de urgență la spital, acolo unde a trecut prin clipe greu de uitat. La aproape două luni de la accidentul care l-a pus în scaun cu rotile, Valentin Sanfira își amintește cu groază clipele dificile prin care a trecut.

Citește și: Ipostaza în care a fost surprins Valentina Sanfira, la o lună de la accidentul care l-a pus în scaun cu rotile: „Și-a revenit băiatul meu”

Celebrul cântăreț a trecut prin dureri groaznice până să ajungă la spital. Din cauza durerii, el a leșinat pentru câteva secunde. Pe lângă durerea prin care trecea, Valentin Sanfira a suferit din cauza faptului că soția lui nu i-a putut fi alături, deoarece nu i s-a dat voie.

„A fost groaznic. M-au luat niște băieți cu targa, au pus-o pe asfalt. M-au luat de piciorul rupt și de celălalt. De durere am leșinat pentru câteva secunde. Și-au dat seama, m-au pus în fund și m-au lăsat acolo. Groaznic a fost până la primul spital. Nu au lăsat-o pe Codruța să intre. Nu vorbea nimeni engleză în spital, absolut nimeni”, a declarat Valentin Sanfira, la un post de televiziune.

Medicii i-au confirmat artistului că piciorul său este rupt, după c ei-au făcut o radiografie. El a fost lăsat de medici într-un hol, singur, în timp ce se afla în dureri. Acela a fost unele dintre momentele dificile pe care Valentin Sanfira și le aduce aminte cu groază în suflet. 

Cât a costat operația lui Valentin Sanfira din Italia: „Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” 

Valentin Sanfira a dezvăluit și suma colosală pe care a trebuit să o plătească pentru a putea fi operat în Italia. Doar operația l-a costat 10.000 de euro. El a fost nevoit să ia legătura cu directoarea băncii pentru a putea vira banii cât mai curând. Artistul a mărturisit că nu a fost operat până când banii nu au ajuns în cont. 

„Doar operația a fost 10.000

de euro. Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat. Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat. Nici nu ne-au spus, au spus seara- s-ar putea ca mâine după-amiază să te operăm, dar să avem banii în cont- am sunat-o pe doamna director de la bancă. A durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat”, a spus artistul, în cadrul unei emisiuni TV.