Imagini revoltătoare vin de la Satu Mare, acolo unde un bărbat de 49 de ani a zăcut pe stradă timp de trei ore, până când cineva s-a îndurat să sune la 11. Din păcate, a fost prea târziu, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Vă avertizez că urmează imagini și informații ce pot avea un puternic impact emoțional.

„Indiferența populație că o zis că îi beat sau nu știu cum, habar n am, dar eu nu sunt băut niciodată, n am văzut beat, să cadă jos”,

a declarat un apropiat. Două ambulanțe, dintre care una de terapie intensivă două mașini de poliție și o desfășurare de forțe inițiată mult prea târziu. Aceste scene sunt surprinse la ora 18, însă Alexandru ar fi zăcut pe trotuar trei ore înainte ca cineva să sune la 112, nu e tocmai centrul orașului, dar este totuși o zonă tranzitată d in Satu Mare, trei ore bărbatul de 49 de ani nu a fost băgat în seamă.

Alexandru lucra la o firmă de salubritate și nu avea probleme de sănătate. Medicii spun că este posibil ca lui Alexandru să i se fi făcut rău din cauza temperaturilor ridicate. Cert este că bărbatul ar fi avut o șansă dacă medicii erau alertați la timp. D e ce nu intervin trecători în astfel de cazuri? „Se tem oameni, se tem, că i- am ajutat și au chemat Poliția pe noi când s a trezit din beție”.

Necropsia va stabili acum cauza decesului, în timp ce familia lui Alexandru se pregătește de înmormântare.