Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de joi, 1 iunie 2023. Cea mai urmărită emisiune de modă și stil din România revine în această seară pe micile ecrane. „Bravo, ai stil!” 2023 poate fi urmărită de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de joi, 1 iunie 2023. Maria și Constanția, schimb acid de replici în platoul emisiunii

În ediția din seara zilei de joi, 1 iunie, Constanția și Maria discută aprins, în timp ce Carina este total nemulțumită de look-ul pe care l-a prezentat Andreea.

Maurice Munteanu: „Ești definiția grației.”

Carina: „Nu-mi place ținuta, nu-mi place nicio piesă.”

Citește și: Andreea, pusă la zid de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Iris și Carina o consideră falsă pe competitoarea lor: „Oamenii tăi, care înjură în online și ne jignesc pe noi restul, sunt reflexia ta”

Maria: „Îți propun să vii o săptămână la job cu mine, la cumpărături cu mine, poate înveți și tu ceva. Vine ea și zice că e copie, n-au zis atâția oameni de la facultate.”

Iris: „E pură invidie.”

Ilinca Vandici: „Andreea, o folosești pe Constanția?”

Alexandru Abagiu: „Vreau să te văd în altceva, în altă zonă stilistică.”

Cum puteți urmări live online emisiunea „Bravo, ai stil!” 2023?

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2.Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: Look-ul Constanției, aspru criticat. Jurații au taxat-o pe concurentă: „E versiunea de machiaj a mămăliguței cu brânză și cu smântână”

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău

de cablu.